Manhattan Night (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Brian DeCubellis
Actori: Yvonne Strahovski, Adrien Brody, Jennifer Beals
Anul: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Manhattan Night

Porter Wren, jurnalist la un tabloid, are un apetit imens pentru scandal. Scrie despre tot ce se vinde în ziua de azi: crime, tragedii și scandaluri. Acasă, Porter este un soț și un tată dedicat. Însă în momentul în care Carolina, o străină seducătoare, îi cere să investigheze o crimă nerezolvată, Porter este atras într-un joc al obesiei sexuale și al șantajului. Intrat într-o situație dificilă, Porter riscă să piardă totul, slujba, soția, până și propria viață.


Trailer Manhattan Night


Review Manhattan Night

In primul rand durata filmului e prea mare la cum s-au desfasurat lucrurile,cred ca 90 minute erau suficiente.E genul ala de film in care actiunea se petrece in spatii inchise cu actori putini dar cu o poveste interesanta.Are si o umbra de mister care te face atent si e bine pentru ca nu te plictiseste chiar daca decorul e restrans.Actorii joaca bine si povestea e oarecum interesanta,pe mine unul nu m-a plictisit,merita o vizionare!

Adrien Brody este un actor care stie ce se pricepe. Și în “Manhattan Night”, un film noir clasic contemporan stabilit în New York, caracterul său, Porter Wren, este un cronicar tabloid ensnared într-o subminează în poveste elaborată de înșelăciune, șantaj, crimă și duplicitate sexuală. În complexitatea și pofta ei pentru rău, complot rivalii care a “Chinatown”. Povestea are chiar propria falcon malteză, sub forma unei figuri de neprețuit jad verde a unui cal. Cum sună atât de delicios în spunerea este pe ecran și pallid ridicolă.

Lean-osos cu care se confruntă, dl Brody, un producător al filmului, adaptat din 1996 romanul lui Colin Harrison, “Manhattan Nocturne”, emană un cinism fiert tare Bogartian care nu se simte forțată și se înmoaie cu flash-uri de poezie în sale ochi. Căsătorit cu un medic (Jennifer Beals, jucând o soție credincioasă generic), cu care are doi copii mici, Porter ar putea fi descris ca un șobolan cu o inimă de sângerare. Atunci când o femeie frumoasă pune mută pe el, el nu poate rezista.