Pride and Prejudice (1995) Serial Online Subtitrat


Actori: Colin Firth, Jennifer Ehle, Susannah Harker
An: 1995
Gen: Seriale Online, Drama, Romantice
IMDB: 9.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Pride and Prejudice SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

loading...

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

EPISOD SPECIAL:


Sinopsis Mândrie și prejudecată – Pride and Prejudice

Ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Jane Austin, pe tema prejudecatilor sociale ale secolului al XIX-lea si a mandriei care ii tine pe indragostiti departe unul de celalalt.

Serialul este un mini-serial britanic de televiziune, de șase episoade (de 55 minute fiecare), fiind o adaptare a romanului omonim al scriitoarei Jane Austin.

Amplasat în Anglia începutului secolului al XIX-lea, urmărește evoluția familiei Domnului Bennet, în cadrul căreia sunt găsite nu mai puțin de cinci fete din care cel puțin una trebuie să se mărite bine pentru a putea scăpa de amenințarea sărăciei. Cu personaje bine conturate, filmul evocă ceva din complexa societate engleză, insistându-se în special asupra păturii de mijloc din mediul rural.


Trailer Mândrie și prejudecată – Pride and Prejudice


Review Mândrie și prejudecată – Pride and Prejudice

Însă dincolo de analiza, ironică pe alocuri, a societății englezești, filmul se concentrează asupra câtorva personaje, aducând în prim plan dificultățile pe care trebuie să le treacă acestea pentru ca relațiile lor să își poată găsi fericita împlinire. Prejudecățile unor personaje dintr-o categorie socială superioară, alături de mândria, inocentă totuși, a altora face ca filmul să reprezinte una din cele mai agreabile și sofisticate experiențe pe care le poate oferi televiziunea.