Man Up (2015) film online subtitrat

Regia: Ben Palmer
Scenariu: Tess Morris
Actori: Lake Bell, Simon Pegg, Olivia Williams
Anul: 2015
Gen: Comedie, Romantic
IMDB: 7.0

Pentru telespectatorii încă în așteptare pentru întârziată pe termen nelimitat al treilea film “Man Up”, ușor, comedie romantică răcoros Ben Palmer “Omul Up” oferă un sentiment plăcut de deja vu: Nu numai că traseul aventurile romantice ale unei Singleton Klutzy Londra, dar oferă un abil actrita americana o makeover Limey duios în acest proces. Nedisimulată de un accent perfect cu prune, semnătura farmec dorky Lake Bell conferă distincție la această poveste, peste noapte de două inadaptati lovelorn afectate de Cupidon la o dată orb sabotat – cu Simon Pegg joc sportingly vioara a doua ca pretendent ei accidentală. Deși este puțin probabil pentru a lovi BO casnic, acest diversiune bouncily paced paydirt de Palmer 2011 TV spinoff, “The Inbetweeners film,” este o tulpină mult mai exportabil de Britcom, așa cum este indicat prin slotul său Tribeca premieră.

loading...

Filmul “Man Up” lui Palmer și-a dat potențial un obstacol comerciale care pot fi evitate cu titlul înșelător. În timp ce expresia “Man Up” implică o comedie om-copil în vena Judd Apatow, este perspectiva de sex feminin care domină în flexibil, script-ul amuzant de scriitorul caracteristică pentru prima dată Tess Morris (creditat anterior cu material suplimentar pe anul trecut de uitat ” The Love Punch “). Într-adevăr, directiva titular este, de fapt aruncat la Bell ciudat social, protagonist-angajament timid Nancy – nu ca haotic o eroină romantică ca omonim “Trainwreck” Amy Schumer în risc cel mai recent Apatow, dar o replică la fel de bun venit la kookily femei fantastice idealizate care au fost atât de mult timp în teren romantic raspandita-comedie. Ambele filme ajuta chiar balanța de gen din întârziat-vine-a-vârstă gen – deși, având în vedere unele declarații dure ușor pe alte personaje feminine sale, ar putea fi o intindere a apela “Omul Up” feministă.

“Man Up”, spune Nancy la un cârd de chicotind adolescenti următoarele unul din mai multe pratfalls ea îndură peste eficient al timpului de funcționare a filmului 87 de minute. Ca și în “Jurnalul lui Bridget Jones”, viata singur este prezentat ca o cursă cu obstacole a presiunii sociale nejustificate chiar și pentru femeile de o anumită vârstă fragedă: Nancy este doar 34, dar ea informează, curios sora ei măritată mai mare, e deja “prea vechi pentru acest s-T.