Mami – Mommy (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Xavier Dolan
IMDB Rating: 8.2
Regizor(i): Xavier Dolan
Actori: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clément

loading...

Voit peste determinat și pervers stilizate, “Mami,” a cincea caracteristică regizoral de tineri regizor Xavier Dolan a fost cu siguranță o atentie-getter la Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut, în cazul în care juriul a obligat să împartă un premiu cu Ye Olde postmoderna Jean-Luc Godard lui cele mai recente, “la revedere Language.” Pentru a parafraza Public Enemy, în cazul imagine Dolan lui s-ar putea să fie bine sfătuiți să se uite cu scepticism la ceea ce este, pentru ochiul critic acest lui, un hype.

În vârstă de 25 de ani Dolan, un actor de o singură dată copil care cultivă o persona publică părți egale fileu și smirkily smarmy, ar putea fi intuit ca răspuns francez-canadian de arta cinema la Justin Bieber chiar au fost el un-press evita pustnic. Este scris în lucrarea. Aici, povestea “Mami” (cum ar fi, este) se referă la un adolescent cu probleme profund eliberat in custodia abraziv său, la-pierde-se termină mamă singură, după consecințe dezastruoase într-un centru de detenție pentru minori. (Filmul începe cu o condiție de text povestind trecerea unei legi canadiene [fictiv] care permite părinților să aibă copii comise la vointa, care este un fel de lucru pe care academicieni numesc “prefigurare.”) Mama, Diana, se numește “Die “și are un breloc prea festonat și poartă fuste foarte scurt și vrea pentru a obține locul de muncă ca un translator, dar nu de lucru super-lung, cum ar fi cea a Ken Follett (nu te uita la mine, asta e ceea ce spune ea, atunci când se vorbește până la un potential client). A jucat cu integritate intarit de Anne Dorval. De asemenea, excelent este Suzanne Clément ca Kyla, un vecin de Diane, care are un interes în bunăstarea fiului ei.

Mai puțin bună este Antoine-Olivier Pilon ca Steve, fiul. Unul nu poate fi în totalitate sigur dacă e performanță look-ma-nu-control Pilon sau faptul că Steve nu este atât de mult un caracter ca o construcție de ticuri și tropi in filmul “Mami”.