Mamele noastre, tații noștri – Generation War (2013) film online subtitrat

Alta denumire: Unsere Mütter, unsere Väter
Actori: Adam Markiewicz, Mark Waschke, Volker Bruch, Trystan Wyn Puetter, Christiane Paul
Anul: 2013
Gen: Razboi, Drama, Istoric
Durata: 270 minute
IMDB: 8.4/10 din 5269 voturi

Episodul 1:

loading...

Episodul 2:

Episodul 3:

Filmul ‘Mamele noastre, tații noștri’ a atras proteste în Polonia peste descrierea sa de o bandă de luptătorii din rezistență polonezi, care sunt la fel de dezgustat de evrei ca dușmanii lor sunt. Acest ultraj a fost prezentat ca o condamnare a cineaști germani care doresc să se răspândească vina Holocaustului în jurul. Dar Wladyslaw Pasikowski recent Aftermath, un film inspirat de homegrown adevărate povești de atrocități antisemite poloneze, a fost întâmpinat cu plângeri similare, sugerând că un real interes criticilor “este în spoială istorie, pretinzând violența împotriva evreilor a început și sa încheiat în Germania.
În ceea ce pentru cvintetul de prieteni în centrul acestei povești, nici unul iese din război total nevinovat, dar nici unul nu participă direct în cele mai mari crime naziste. (De fapt, deși o secvență ne arată un tren plin de evrei fără să vrea condus spre moartea lor, filmul ‘Mamele noastre, tații noștri’ nu face drum spre un lagăr de concentrare.) Protagoniștii obține chiar și o inoculare mic împotriva noastră decenii mai târziu, hotărâre: Cele patru arienilor dintre le poate face sincer afirmația, “Unul dintre cei mai buni prieteni este un evreu.”
Că evreu, Viktor (Ludwig Trepte), este un croitor tânăr al cărui tată refuză să creadă, chiar el a cusut o stea galbenă pe haină, pe care colegii lui germanii vor uita cu adevărat loialitatea față de națiune. Viktor este într-o relație cu Greta (Katharina Schüttler), un barmaniță care aspiră să fie următorul Marlene Dietrich. Sănătos, vesel Charly (Miriam Stein, care ar putea juca sora Emma Watson ceva timp) este o asistentă medicală pe cale să înceapă serviciu la un spital de campanie în apropierea frontul rusesc; ea iubește în secret Wilhelm (Volker Bruch), un locotenent condus off pentru a lupta din apropiere, unde va fi însoțit de fratele său livresc, ‘Mamele noastre, tații noștri’, morală Friedhelm (Tom Schilling). Wilhelm iubește Charly prea, dar nici nu admite că în ultima noapte prietenii petrec împreună în Berlin – dans jazz interzis înregistrate de afro-americani, asigurand reciproc în această seară iunie ca razboiul va fi castigat in timp pentru o reuniune de Craciun .