Mame bune și nebune 2 – A Bad Moms Christmas (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Lucas, Scott Moore
Actori: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn
An: 2017
Gen: Aventura, Comedie
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Mame bune și nebune 2 – A Bad Moms Christmas

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

Mila Kunis, Kathryn Hahn și Kristen Bell se întorc ca femei subapreciate și suprasolicitate în primul trailer pentru “A Bad Moms Christmas”.

Trailer-ul lansează melodiile piesei lui Andy Williams “Este cel mai minunat moment al anului”, iar apoi interpretează trioul încercând să se ocupe de frenezia de sărbătoare.

“Mă simt ca o minge uriașă de stres”, spune Kunis, în timp ce apucă o bere cu prietenii ei de sex feminin într-un mall care este dominat de decorațiuni de vacanță și muzică. “Amintiți-vă când au fost distracții?”

Adăugând o mai mare anxietate exponențială la sărbătoare sunt Susan Sarandon, Christine Baranski și Cheryl Hines ca mame ale mamei rău – care par să fi sosit fără notificare prealabilă fiicelor lor. Baranski descrie mama personajului lui Kunis “Amy”; Hines este mama lui Bell, iar Sarandon este mama lui Hahn.

Când Kunis își exprimă dorința de a-și reduce eforturile de vacanță, mama ei o face dreaptă.

“Sunteți o mamă”, susține Baranski. “Mamele nu se bucură, dau bucurie. Așa funcționează mama.