Mama – Mother (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Darren Aronofsky
Actori: Domhnall Gleeson, Michelle Pfeiffer, Jennifer Lawrence, Javier Bardem
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mama – Mother

Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu. Scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream). In care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

loading...

Mother!, drama unui cuplu a cărui relație este pusă la grea încercare de câțiva oaspeți nepoftiți care apar la ușa lor. Perturbându-le existență până atunci liniștită, s-a lansat la Festivalul de Film de la Veneţia aflat în plină desfăşurare. Până pe 9 septembrie inclusiv, iar reacţiile criticilor de film nu au întârziat să apară.

Scenaristul de horror Mylo Carbia în mod special a avut multe de spus pe Twitter, susținând că filmul este cel mai controversat blockbuster de la Portocala mecanică – într-adevăr, o laudă care creşte enorm aşteptarea în legătură cu producţia.

Dacă ați văzut deja tulburătoarea și picturala versiune de poster a filmului, cu Jennifer Lawrence dăruindu-și inima din piept (ad litteram), aşteptaţi-vă la un thriller în vâna lui Funny Games cu elemente horror proprii filmelor despre case posedate/bântuite.

Variety este de părere că filmul este „mai degrabă o mașinărie precisă a unei realități posibile, care incită, dar atât. Este un coșmar baroc despre nimic altceva decât despre sine însuși. Însă, pentru o uriașă parte din publicul cinefil, ar putea fi ceea ce trebuie. Mother! este captivant într-o abordare exagerată și demonstrativă”.

The Hollywood Reporter scrie că „scenaristul-regizor Darren Aronofsky încearcă să câștige la box-office pe baza unor teme cunoscute şi că Mother! este un film horror în stilul lui Rosemary’s Baby, care reușește cu siguranță să captiveze atenția.

loading...