Maiorul – Mayor (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Yuri Bykov
IMDB: 7,0
Regia: Yuri Bykov
Actori: Yuri Bykov, Ilya Isayev, Dmitriy Kulichkov, Boris Nevzorov

loading...

Premiera în concurență în bara laterală Săptămâna Criticii, a doua trăsătură Bykov lui, după 2010 trăiesc !, este, de asemenea, o afacere one-man-band, cu regizorul creditat ca scriitor, editor și compozitor, precum și a jucat un personaj care devine un important -fundul biciuire din diferite membri ai poliției locale. Deci, în timp nu există nici o îndoială că, în vârstă de 32 de ani este în întregime Bykov angajat în arta sa, el de asemenea, în locuri overreaches – mai ales cu scorul excesivă a filmului Maiorul – dar altfel arata un talent pentru construirea intense set piese, inclusiv un cui -biting schimb de focuri incinta care face uz puternică a spațiului de pe ecran și design de sunet viu (prin amabilitatea lui Alexandru Noskov).

Situat într-o singură perioadă de 24 de ore, acțiunea începe destul de repede cu comandantul Serghei Sobolev (Denis Shvedov) curse SUV lui peste drumuri de țară de gheață să se alăture soției sale, care a dat nastere la o clinica din apropiere Ryazan, un oraș mic din sud-estul Moscova in Maiorul. Pe drum, skiduri mașina lui într-un băiat de 7 ani, el a ucide instantaneu. Dar, mai degrabă decât de asteptare o ambulanță sau de a face ceva de la distanță rezonabilă, Sobolev ia mama băiatului jale, Irina (Irina Nizina), ostatic și telefoane un coleg ofițer, Pasha (Ilya Isaev), să vină și să curețe mizeria.

Ceea ce urmează este o zi foarte lungă de poliție lipsită de etică, așa cum Sobolev și Pasha să încerce să acopere accidentul, în scopul de a salva “integritatea” (citate destinate) din departamentul lor. Ei dupe Irina în băut, a lua o probă de sânge astfel încât să poată da vina moartea pe ea. Când ea refuză să semneze declarația, Pasha bate bejesus din sotul ei arbuști (Bykov), care se întoarce la stația inarmati o pușcă și care deține doi ofițeri prizonieri.

Lanțul de evenimente sângeroase spirale tot mai mult de sub control, până Sobolev vânturi până trecând în revistă acțiunile sale, ceea ce duce la un deznodamant care îl va groapă în cele din urmă împotriva unității corupt el a fost atât de disperat încearcă să protejeze. Filmat în locații reale, Maiorul, cu o mulțime de curajos, over-the-umăr Filmări de Kirill Klepalov, major este cea mai mare parte o afacere bine-paced si regizat, chiar dacă Bykov trece aproape unele puncte de complot (ce sa întâmplat cu soția?) Și stațiuni de dramatic nejustificată, în scopul de a dovedi punctul său-în esență că de aplicare a legii din Rusia este o mare filon mama beat de corupție in Maiorul.