Maid In Asia (2016) Film Erotic Online

Regia: Mick Blue
Actori: Cindy Starfall, Mia Li, Kalina Ryu, Morgan Lee
Gen: Erotice
Data productie: 16 martie 2016
Studio: Third Degree Films
Durata film: 2 ore 2 minute

Cindy Starfall from Maid In Asia Bio

Cindy din filme erotice Maid In Asia, este de a face destul de un nume pentru ea în această industrie! Prima dată când am văzut-o vreodată pe ecran, ea a fost obtinerea gasca lovit. Ce începe! Asta a fost mai devreme în cariera ei și ea e pentru mai mult! Ea a fost nominalizat recent pentru 2014 AVN Best New Starlet și este cunoscut pentru apetitul feroce sexuale, precum și zâmbetul ei. Trebuie să-ți spun, după ce a vorbit cu Cindy noaptea, ea este o dragă și are o atitudine mare. Ea poate merge atât de departe în această industrie ca ea vrea!

A fost foarte plictisitor în Vietnam. Am venit dintr-o familie foarte tradițional, strict așa că n-am ieșit. Familia mea a deținut o afacere destul de mult astfel încât toată lumea știa că a fost fiica acelei familii astfel încât de fiecare dată când am încercat să ies, ei vor raporta înapoi la ei. Am fost acasă Schooled și tot ce am făcut a fost de studiu. Nu am avut prea mult de o copilărie ca și alte persoane. Nu am avut prea mulți prieteni. Cea mai mare parte a timpului a fost doar eu și bona mea. Nu am fost sărac sau nimic, Vietnam are condiții din lumea a 3, dar am fost destul de norocos să se nască într-o familie de afaceri. Dar ei ar restrânge într-adevăr mine și a ridicat curiozitatea mea când am venit aici, pentru că nu am avut libertatea de a face ceea ce am vrut să fac.

Da, am venit la 15 ani și a fost destul de mult un șoc cultural pentru mine. În primul rând, nu am știut nici engleza. A trebuit să învețe de la zero. Am crezut că mâncarea de aici a fost oribil. N-am putut mânca nimic pentru primele două luni. Oamenii vorbesc în cuvinte argou mult aici. Așa că, atunci când am învățat limba engleză, am fost învățat limba engleză propriu-zis de genul: “Ce mai faci?” Deci, când oamenii au spus: “Hei, ce faci?”, Aș crede literalmente, ceea ce este sus?

loading...