Mai aproape de lună – Closer to the Moon (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie, Drama
Scenariu: Nae Caranfil
IMDB Rating: 7,5
Regizor(i): Nae Caranfil
Actori: Vera Farmiga, Mark Strong, Harry Lloyd

loading...

“Mai aproape de lună” Nae Caranfil oferă o ia absurdului pe un eveniment real: o îndrăzneață 1,959 jaf bancar efectuate de către membrii evrei de rang înalt ai Partidului Comunist Român, care pretindeau ei au fost fotografiați un film. Caranfil imaginează protagoniștii ca pe deplin conștientă de stupiditățile socio-politice care îi înconjoară – nu în ultimul rând este filmul de propagandă total fals guvernului cu privire la jaf, în care vinovați sunt obligați să participe după ce a fost arestat și condamnat la moarte. Împușcat în limba engleză, cu un nume de distributie britanică și americană, aceasta comedie neagra surprinzător de divertisment ar putea conecta cu AUDs americani.

Terenul amintește una dintre capodoperele durabile de română New Wave cinema, la fel de absurdă “Reconstrucția” Lucien Pintilie lui (1970), care se rotește în jurul, de asemenea, filmat reconstituirea unei crime. Se pare că Securitatea (poliția secretă română), după cum reiese din cele două povești Films “, a făcut mari eforturi pentru a rescrie istoria, nu numai, dar, de asemenea pentru a trage rescrie, de asemenea.

Caranfil lansează “Mai aproape de lună” cu reține, văzută prin ochii nevinovați mari de Virgil (Harry Lloyd, “Game of Thrones“), un chelner tânăr într-o cafenea situată peste drum de banca. Încântat, așa cum crede el, pentru a asista la realizarea primului film de acțiune românesc, el este inspirat să devină un cameraman el însuși. În această calitate, Virgil observă procesul ulterioară hoți, în care fiecare condamnare la moarte este primit cu aplauze și gesturi slapsticky de inculpați condamnați, Yippies elegante înainte de fapt.