Madoff (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Raymond De Felitta
Scenariu: Ben Robbins
Actori: Richard Dreyfuss, Blythe Danner, Erin Cummings
Anul: 2016
Gen: Crima, Drama, Seriale Online
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Madoff SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Sinopsis Madoff

c


Trailer Madoff


Despre Bernard Madoff

S-a nascut in 1938, in New Yorko intr-o familie relativ saraca. Tatal, Ralph a fost fiul a doi imigranti polonezi si a lucrat timp de mai multi ani ca instalator, iar mama Sylvia – fiica a unei romance si a unui austriac – a fost casnica si s-a ocupat de cresterea si educarea copiilor. Parintii s-au casatorit in 1932, atunci cand Marea Criza se afla in cel mai critic punct al sau, insa dupa ce au trecut prin greutati financiare, Ralph s-a lansat in afaceri, la inceputul anilor ’50.

In 1959, Bernard s-a casatorit cu Ruth Alpern, care a absolvit Colegiul Queens si lucra pentru Bursa din Manhatten. Apoi a lucrat pentru firma lui si a pus bazele Fundatiei Caritabile Madoff. Astfel mai multi membri ai familiei lucrau pentru aceasta fundatie. Peter, fratele mai mic al lui Bernard, avocat de profesie, ocupa functia de Director Managerial, iar fiica acestuia lucra ca si avocat pentru aceasta firma. Fiii lui Bernard lucrau in departamentul de vanzari al firmei, astfel toata lumea era implicata, punand bazele unei afaceri extrem de profitabile, care le-a adus celor doi soti o avere estimata la 127 de milioane de dolari, in 2009.


A avut acces la date guvernamentale

Pentru a pune bazele celei mai mari fraude din istorie, Bernard si-a facut intrarea si in sfera guvernamentala. Din 1991 Bernard impreuna cu sotia sa au fost extrem de atenti cu partidele politice, oferindu-le candidatilor la alegeri donatii generoase si sprijin financiar ori de cate ori era nevoie. Astfel, familia a avut o intrare usoara in grupul parlamentarilor de la Washington prin intermediul grupului din industria de comert.