Madame Bovary (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Felipe Marino, Gustave Flaubert
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): Sophie Barthes
Actori: Ezra Miller, Mia Wasikowska, Paul Giamatti

loading...

Cât de lux este o ființă umană are dreptul la? Când nu vârful nemulțumire în îngăduință de sine? Astfel este subiectul, în parte, de Gustav Flaubert lui 1856 debut in Madame Bovary. Ca preot în romanul său sfătuiește eroina noastră: pâine și foc și un soț bun este – am parafraza – duc destul de bine. El nu a menționat necesitatea de altă versiune film de Madame Bovary. Până în prezent au fost cel puțin șase – așa, cu această ultimă, suntem într-adevăr a fi rasfatata in Madame Bovary. Poate că el ar fi făcut o excepție dacă ar cunoaște această ultimă este primul fi regizat de o femeie. Noi nu va ști niciodată.
De fapt, prezența Sophie Barthes spatele camerei nu amplifică simpatie pentru eroina noastră. Mai degrabă, contrariul: dacă ceva Barthes pare mai puțin în alura ei, mai puțin tolerante la TIFF ei, full-acceleratie cu vanitatea și egoismul.
În parte, care este un rezultat al inovației ei principal. În timp ce filmul este împușcat în somptuos sumbră, socio-realist stil perioadă (noroi pe poale, femeile în vârstă slaving cu fân), ea nu permite actorilor ei să vorbească limba engleză în ceva abordarea modul lor obișnuit. Acest lucru înseamnă Ezra Miller, ca prim arunca cast Emmei, chat-uri, ca și cum el este pe un an decalaj, Logan Marshall-Green (ca Marquis, următorul ei iubit) vine de pe ca un pouty timpul zilei sapun stele. Paul Giamatti, ca hustling Monsieur Homais, ar fi părăsit-set de 12 ani de sclavie, în cazul în care el a jucat un șuncă fără inimă similară. Rhys Ifans este inconfundabil Welsh și o francezul nativ, regulat Olivier Gourmet Dardennes frati “(ca tatal Emmei), doar luptă in filmul Madame Bovary. În cazul în care acest lucru are cel mai de impact, însă, este cu Mia Wasikowsa. Prin caracterul accent (ea va California, mai degrabă decât nativ australian ei), plictiseală Emma devine văita de grupare a unei fete vale, caracterul unui airhead ambițios parașutat în Normandia rural.