Madagascar Escape 2 Africa (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Eric Darnell, Tom McGrath
Actori: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer
Anul: 2008
Gen: Animatie, Aventura, Actiune
Durata: 89 minute
IMDB: 6.7/10 din 72399 voturi


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Madagascar Escape 2 Africa

Când patru animale răsfățate de la Grădina Zoologică din Central Park, New York, naufragiază în peisajul exotic al insulei Madagascar, vor descoperi că lumea chiar ESTE cu adevărat o junglă! Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer și Jada Pinkett Smith conduc o distribuție de mari vedete care își împrumută vocea acestor animale haioase – între care un cvartet de pinguini puși pe rele și legiuni întregi de lemurieni, în frunte cu extraordinarul Rege Julien. MADAGASCAR este un film de familie excelent, cu un umor dezlănțuit, de care nu vă veți mai sătura!

“De departe cel mai amuzant aspect al acestui mozaic animat frenetic si colorat sunt pinguinii sociopati, adevarate piese de rezistenta.” Andrei Cretulescu, Critic de film

Madagascar este o comedie de animaţie care sigur te va face să râzi cum nu ai mai făcut-o de mult. Pe scurt, filmul prezintă povestea lu Alex, Marty, Melman şi Gloria (un leu, o zebră, o girafă şi un hipopotam) patru animale de la zoo care pornesc în căutarea libertăţii. Destinul îi duce în situaţii extrem de comice din care cei patru vor învăţa că prietenia este mai presus decât multe altele. O prezenţă extrem de comică în acest film sunt pinguinii, adevăraţi sociopaţi care nu se dau înlături de la nimic.


Trailer Madagascar Escape 2 Africa