Mad Max Drumul furiei – Mad Max: Fury Road (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: George Miller, Brendan McCarthy
IMDB Rating: 8,8
Regizor(i): George Miller
Actori: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult

loading...

Acest film SF şi de acţiune ‘Mad Max Drumul furiei’ în care rolurile principale sunt interpretate de actorii Tom Hardy şi Charlize Theron, a fost lansat în cinematografe weekendul trecut. Continuarea acelei pelicule se va intitula “Mad Max. The Wasteland”.
Într-un interviu acordat reporterului Jeff Goldsmith, George Miller a declarat: “Avem deja un scenariu şi un roman. Ele au apărut datorită întârzierilor de la proiectul «Mad Max Drumul furiei». Am tot scris poveşti de rezervă, iar acestea s-au tot extins”. George Miller, care a regizat şi filmele din seria originală din seria “Mad Max” din anii 1980, în care rolul principal a fost jucat de Mel Gibson, a lăsat se înţeleagă de duminică, printr-un mesaj publicat pe Twitter, faptul că noua peliculă din această franciză de succes va avea o continuare: “Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care le-aţi scris şi spus despre filmul nostru. Ne-am distrat foarte mult în timpul filmărilor şi … veţi mai auzi de Max!”.
Filmul “Mad Max Drumul furiei” a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, obţinând de vineri până duminică încasări de 44,4 milioane de dolari. Acest lungmetraj SF în care abundă scene de acţiune a avut parte de o “gestaţie” îndelungată. Filmările erau iniţial programate pentru anul 2010, însă au început abia în 2012 din cauza mai multor amânări. Filmul Mad Max Drumul furiei, pe afişul căruia se mai află Charlize Theron şi Zoe Kravitz, a avut premiera mondială în selecţia oficială a Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei, pe 14 mai. Filmul “Mad Max: Fury Road” prezintă un univers postapocaliptic în care bande de supravieţuitori se înfruntă între ele pentru carburant şi apă. Personajul Max Rockatansky, interpretat de Tom Hardy, o va întâlni pe împărăteasa Furiosa, interpretată de Charlize Theron, care fuge de o bandă aflată pe urmele ei. Această peliculă marchează, totodată, revenirea mult aşteptată a lui George Miller la filmele de acţiune şi de science-fiction. Cineastul australian a iniţiat această franciză în 1979 cu un prim film, “Mad Max” şi a turnat apoi cele două continuări ale acesteia – “Mad Max 2: Războinicul Şoselelor/ Mad Max 2: The Road Warrior” (1981) şi “Mad Max: Cupola Tunetului/ Mad Max Beyond Thunderdome” (1985).