Macbeth (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Justin Kurzel
Scenariu: Jacob Koskoff, Michael Lesslie
Actori: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jack Reynor, Elizabeth Debicki, David Thewlis, Jack Madigan
Anul: 2015
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.4

Macbeth este povestea unui războinic neînfricat şi conducător inspirat de ambiţie şi dorinţă. O interpretare palpitantă a realităţilor dramatice ale momentului şi o reimaginare a ceea ce trebuie să fi fost perioada de război pentru unul dintre cele mai faimoase şi convingătoare personaje ale lui Shakespeare, o poveste despre pasiune şi ambiţie ce distrug totul, fixată într-un peisaj scoţian afectat de război.

loading...

Director australian Justin Kurzel abordează “Macbeth”, cu câteva trucuri narative și o mulțime de violență viscerală. Filmul lui este doar devastator superb să se uite la, cu un punct culminant îmbibată într-un roșu aprins care sugerează “Macbeth” de pe Marte, chiar, deoarece conține imagini individuale, care sunt atât de grafic, acestea pot provoca să te uiți departe. Și, deși el a menținut elementele supranaturale cruciale ale “Scottish joc,” așa cum este cunoscut superstițios, Kurzel asemenea mlăștinoase în nisipul și noroi, care oferă filmul Macbeth său o textură și o rapiditate.

Bucăți de noroi și picături de sânge zbura peste, cer gri sumbre și Highlands stâncos în super slow motion. (Adam Arkapaw, de imagine, de asemenea, împușcat mare indie Aussie “Animal Kingdom”, precum și debutul Kurzel, “Snowtown.”) Aspectul acesta este atât de bogat necioplit, te vei simti ca si cum ai putea ajunge și-l atingă, chiar și acțiuni personajelor devin tot mai respingător.
Acest “Macbeth”, de asemenea, vă apucă cu prezența carismatică a doua stele sale, Michael Fassbender și Marion Cotillard. Fassbender a facut o cariera din a juca figuri complicate, chinuite, in filme, de la “Hunger” pentru “Rușine” la “12 ani de sclavie.” Uciderea și nebunia de Macbeth sunt pâine și unt lui. Cu toate acestea, pericolul care se ascund sub lui slaba, arata cool bine dă Macbeth lui un aer deosebit de tulburătoare. Cotillard, între timp, are o calitate alta lume, care face amenințător-o intensitate ei liniștită în ochii enorme și o rezervă care face sa par imprevizibile, chiar dacă suntem mult prea conștienți de complot ocolit-o Lady Macbeth are in magazin in filme online Macbeth.

În cazul în care a trecut ceva vreme de când liceu clasa limba engleză, sau când ai văzut adaptări cinematografice anterioare ale “Macbeth”, de Roman Polanski sau Orson Welles: in 11-lea Scoția, marele războinic Macbeth, Thane de Glamis, primește o profeție de la trei vrăjitoare că el va fi rege într-o zi. (Versiunea Kurzel de fapt ne oferă un al patrulea vrăjitoare pentru a te distra.) Soția lui mizerabilă și condus-l îndeamnă să accelereze procesul de ucidere regele Duncan (David Thewlis) și confiscarea coroana pentru el. Nimic din toate astea se duce în jos la fel de ușor ca a sperat. Aceasta este o simplificare masiva, desigur, și Kurzel lui “Macbeth”, adaptat de Jacob Koskoff, Michael Lesslie și Todd Louiso și să fie difuzate doar în două ore, se simte un pic trunchiat. Dacă nu sunteți deja oarecum familiarizat cu tragedia lui Shakespeare, aceasta incarnare nu este pe cale să iasă din drum pentru a oferi mai mult context sau să explice de ce contează anumite caractere. Dar într-un contrast interesant, în timp ce scara de lupte și peisajul este enorm și venerație-inspirat, unele dintre cele mai faimoase momente și liniile ajunge la moda subevaluate în spații intime.