Luther (2010) Serial Online Subtitrat


Regia: Neil Cross
Actori: Steven Mackintosh, Idris Elba, Indira Varma
Anul: 2010
Gen: Crima, Drama, Mister, Seriale Online
Durata: 360 minute
IMDB: 8.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Luther SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Luther SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

Luther SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

Luther SEZONUL 4 Online Subtitrat:


S04E01:

S04E02:


Sinopsis Luther

Serialul spune povestea detectivului John , interpretat de Idris Elba, un om cam sărit de pe fix, dar cu sclipiri de geniu în meseria lui de investigator.

Cine pe Pamant este el, s-ar putea întreba. Elba a atras acest premiu în rândul unor arbitri culturale pentru care a jucat Stringer Bell din sârmă, serialul HBO (afișat pe BBC Two anul trecut) despre un dependent de droguri Baltimore moderne, care poate fi, eventual, a fost cea mai mare bucata de TV a făcut vreodată. Stringer Bell a fost mâna dreaptă a Avon Barksdale, cablul de gangster-șef. Dar Bell a fost mai interesant personaj: un amestec fascinant de greu omului orgoliul și rafinament, care a știut suficient să știi că nu a vrut să fie un asasin toată viața lui, care a mers la cursuri de economie și se păstrează o copie a lui Adam Smith bogăția națiunilor în apartamentul său curat . El a fost cel mai mare personalitate în spectacol, un om pe care urât – dar a căzut în dragoste cu.

Cei născuți-britanic Elba a mers pe coattails lui Stringer atunci; este partea care-l aruncă de la obscuritate la care face obiectul lingușitor profile ziare. Dintr-o dată ne lectură două pagini se întinde pe interesul secundară Elba ca un muzician rap; și el încruntat de la copertile revistelor de moda. Toate acestea înseamnă că lucrul esențial despre este dacă Elba, au făcut nimic remarcabil de la The Wire, poate trăi până la hype. Detectivul omonim, DCI John , este prima sa rol principal într-o serie din Marea Britanie prime-time.


Trailer Luther