Lust for Love (2014) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Romantice
Producator(i): Anton King
IMDB: 5.8
Regia: Anton King
Actori: Fran Kranz, Beau Garrett, Dichen Lachman, Felicia Day

Dacă vă Lust for Love, dragă viewer, simt că vederea unui om ciudat încerca linii de preluare rău, ofensive pe fete frumoase, doar pentru a fi doborât din nou și din nou doar să se ridice și să încerce linii care sunt chiar mai ciudat si mai ofensator de a fi divertisment, atunci poate Lust Anton King pentru Iubirea este dumneavoastră alee. În ceea ce pentru mine, am squirmed în disconfort enervat de-a lungul cea mai mare parte a acestei dragoste indie nesuferit Twee despre un tip timid, virginal încercarea de a deveni mai de om “a doamnelor. Povestea este clișeu, personajele respingător, și final (previzibil) deznodământul este întârziată dincolo de orice logică plauzibil.

loading...

Singurul adevărat atrăgătoare lucru din Lust pentru Iubirea este Fran Kranz, actorul principal. Kranz joacă Astor, un băiețesc și imatur romantic care a avut ochi pentru cel mai bun prieten al lui Mila (Beau Garrett), deoarece acestea au fost copii mici. Într-un acces de beat stârni într-o seară din Lust for Love, Mila decide să se culce cu Astor, ceea ce a dus o intensă poveste de dragoste cățeluș-dog unde ființele florile ei de zi cu zi, scrie poezii de dragoste, și adoptă ceea ce el crede o poveste de dragoste ar trebui să fie. Ea, între timp, crește rapid obosit de atragerea băiețesc, și în curând l-haldele de a fi imatur și nepractice. Din dorinta de a afla mai multe despre femei mai mult, Astor se întoarce la cel mai bun prieten al lui Cali (Dichen Lachman), o fată de somn-în jurul valorii de, care este să-l învețe arta de a pickup. Tac Extended incomode avansuri sexuale au stagnat cu privire la o duzină de femei în baruri. Nu există puncte pentru ghicitul că Astor va primi peste Mila și sfârșesc care se încadrează în dragoste cu Cali in filmul Lust for Love.

Kranz este o prezență ecran atrăgătoare din Lust for Love, posedat de o seriozitate naturale fermecător care ține filmul Lust for Love de la scufundarea în întregime. Kranz, dacă vei aminti, de asemenea, a fost unul dintre singurii actori confortabile, cu un dialog shakespeariană în Joss Whedon a frumos-încerca Mult zgomot pentru nimic. Lachman și Garrett, cu toate acestea, par cauzate de existenta script uninvolving, creând unele dintre cele mai romantice conduce bland văzut vreodată în acest gen suprapopulat. Scriptul Lust for Love (de asemenea, de regele) este un ecou îndepărtat de Kevin Smith, hapsân cu disperare pentru, bătaie de joc sex greu inima usoara, dar care se încadrează undeva în valea prelungite de aspirantul.

Lust for Love a fost finantat de o campanie Kickstarter, probabil finantat in mare parte de catre fanii cultul nu a reușit (?) Show TV Dollhouse, care împărtășește trei actori. Am un sentiment că mulți susținătorii filmului poate simți bilked de acest ROMCOM indie de obicei și dezamăgitor. Acesta flirteaza cu senzualitatea (există două sex în trei implicați în poveste, și o pereche de chilotei rătăcitor), și încearcă foarte greu să fie serios și sincer cu privire la statul modern de relații, etc. etc., dar e în cele din urmă de amatori si bumbling , la fel ca incercarile Astor, la eliminarea sutien unei femei. Adauga la faptul că câteva scene nesuferit exagerate de peste-the-top dragoste (da, există de fapt o scenă în care cele două conduce noastre romantice bloca mâini și de spin în jurul, râzând, pe un acoperiș), și le-ați luat un film Lust for Love perfect de uitat .