Lumina rece a dimineţii – The Cold Light of Day (2012) film online subtitrat

Gen: Actiune, Thriller
Scenariu: Scott Wiper, John Petro
IMDB Rating: 4,9
Regizor(i): Mabrouk El Mechri
Actori: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

loading...

Prima dificultate mare in Lumina rece a dimineţii – încredere în mine, sunt multe – este de cumpărare Bruce Willis ca tatal lui Henry Cavill. Nimic despre interacțiunile lor înțepător inele adevărat: așa cum se pare, Willis a fost păstrarea unui Whopper unui secret de la fiul său de la naștere, dar acest lucru nu se referă la Newsflash parte leagăn beat ceva timp la începutul anilor 1980. Nu Paul Greengrass, regizorul francez Mabrouk El Mechri (JCVD) obligă în jurul valorii de încercarea de a injecta unele impuls în aceste situațiile comice tatty, de multe ori prin lipirea camera din spatele capetele oamenilor sau alinierea fotografii CGI prin găuri de gloanțe parbriz.

În schimb, Willis este un agent CIA care a pus doar toată familia lor în Dire Straits. Cele Shaws au angajat abia în vacanță de o săptămână în jurul valorii de navigatie Spania înainte de tipuri de informații rivale au răpit mama și fratele lui Cavill, cerând revenirea o servietă Bruce știe mai multe despre decât noi. Polițiștii locali spun “Tranquillo” atât de des știi că sunt în pe ea prea. Înapoi în a doua zi, ar putea pleda Hitchcock “MacGuffin” și nu mai spun, dar se spune exact nimic despre conținutul de viață sau de moarte ale cazului este doar iritant într-un thriller care se fantezii ca post-Bourne in Lumina rece a dimineţii.

Am hop la Madrid, în cazul în care Will Cavill este mai curând lăsat pentru a sorta totul de unul singur, aleargă după o honcho agenție clar șmecher numit Jean Carrack (Sigourney Weaver) și găsirea șanse să se familiarizeze cu său spaniol soră vitregă (Veronica Echégui), care petrece jumătate timpul ei in Lumina rece a dimineţii, fiind aruncat de pe acoperișuri, iar cealaltă jumătate scandând “Wheel!”. Ea știe tatăl ei de un alt nume, dar este clar că Bruce a fost de raspandire sămânța lui generozitate.