Lumi în schimbare – New Worlds (2014) Serial Online Subtitrat


Actori: Joe Dempsie, Samuel James, Geoffrey Streatfield, Alex Meraz, Tom Payne
Anul: 2014
Gen: Drama, Istorice, Razboi, Seriale Online
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Lumi în schimbare – New Worlds SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:


Sinopsis Lumi în schimbare – New Worlds

Anul 1680 aduce un nou rege, restaurarea şi mai multă tiranie. În Massachusetts, fiul unui tâlhar se îndrăgosteşte de o antimonarhistă. În Anglia, o tânără se îndrăgosteşte de un om în afara legii.

Când am început să ma uit la New Worlds a fost cea mai mare parte pentru a vedea daca Jamie Dornan ar putea acționa în drum printr-un epic costum (care sunt fericit să spun că nu admirabil), dar apoi m-am trezit obtinerea de fapt, în poveste, care este de fapt o continuare a mini-seria Diavolului Târfă.

Acțiunea are loc aici în anii 1680 pe două fronturi, în Anglia și în noua lume, Massachusetts. Este un pic atipic din modul în care este descris epoca, ceea ce înseamnă că scriitorii au făcut temele.

Este prin natura încă o dramă istorică și la prima vedere pare un uscat pic până când acțiunea devine ratcheted în Anglia cu acei haiduci care doresc să-l omoare pe rege tiran actualul și cei americani feisty din Lumea Nouă care se simt mai siguri că ei don ‘t nevoie de Anglia care deține mâna lor mai.

Dacă puteți obține prin primul episod este bine meritat. Actorii sunt de sex feminin, din păcate, cea mai slabă verigă din poveste, mai ales cel care joacă Bet (Freya Mavor), care se racordează cu un șef nativ american fierbinte. Ea tocmai am primit toți bărbații care se încadrează peste tot ei (inițial ea joacă iubitei personajului Jamie Dornan din Anglia) și ea este un fel de, ei bine, da, ea e doar groaznic.


Trailer Lumi în schimbare – New Worlds