Lumea Dispărută Jurassic Park – The Lost World Jurassic Park (1997) film online subtitrat

Regia: Steven Spielberg
Actori: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Pete Postlethwaite, Vanessa Lee Chester
Anul: 1997
Gen: SF, Aventura, Actiune
Durata: 129 minute
IMDB: 6.5

loading...

În cazul în care este venerație? În cazul în care este sensul că, dacă într-adevăr dinozaurii umblat pe pământ, un film despre ele ar fi mai mult decât un film monstru? Unde sunt ooohs si ahhhs? “Lumea Dispărută Jurassic Park”. Demonstreaza chiar mai clar decât “Jurassic Park ” (1993), că materialul de bază este atât de promițător, aceasta merită o poveste nu scris pe pilot automat Steven Spielberg, un regizor talentat, ar fi trebuit să recreate materialul , ar fi văzut prin ochii cuiva se uită la dinozauri, mai degrabă decât prin ochii cineva care cauta la o continuare box-office.

Filmul “Lumea Dispărută Jurassic Park” este bine făcut din punct de vedere tehnic, da. Dinozaurii arata uimitor reale, și vom vedea le arunca în mijlocul acțiunii de 360 ​​de grade; un om pe o motocicletă plimbari chiar între picioarele unui animal de rulare. Se poate spune că creaturile din acest film transcende orice semne vizibile de efecte speciale și par să meargă pe pământ. Dar aceeași realismul nu este adus la personajele umane, care sunt obligate prin convenții complot și formule de acțiune, și scriptate de a face lucruri stupide, astfel încât acestea să poată fi urmărit și, uneori, mâncat de dinozauri.

Poate că a fost deja prea târziu. Poate că timp pentru a face gândirea la acest proiect a fost înainte de primul film “Lumea Dispărută Jurassic Park”, atunci când toate posibilitățile se înainte de Spielberg. El ar fi trebuit să aruncat deoparte original Michael Crichton roman, știind că l-au dat doar un singur lucru de utilizare: o explicație de ce s-ar putea umbla dinozauri printre noi. Orice altceva – științifice abracadabrante, schema parc tematic – a fost doar reciclarea alte filme. Știm că obosiți lecțiile complot vechi deja, despre lăcomia omului și mândrie, și modul în care este pedepsit, și de ce nu plătește pentru a interfera cu Mama Natura.