Lumea de Dincolo Războaie Sângeroase – Underworld Blood Wars (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Anna Foerster
Actori: Theo James, Lara Pulver, Kate Beckinsale, Charles Dance, India Eisley
An: 2016
Gen: Actiune, Groaza
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Lumea de Dincolo Războaie Sângeroase – Underworld Blood Wars

„Underworld: Blood Wars”/„Lumea de dincolo: Războaie sângeroase” este a cincea parte a seriei și, deși readuce în prim plan atmosfera de început al lumii din filmul original. Impinge povestea spre tărâmuri noi, îmbogățind mitologia Underworld cu noi personaje și pericole. Care testează mai aprig ca niciodată puterile eroinei protagoniste. Acum, Selene trece prin cea mai emoționantă călătorie a sa de până acum, arătându-se deopotrivă nemiloasă și fragilă. Iar actrița Kate Beckinsale, după ce a interpretat acest rol în patru dintre cele cinci filme ale seriei. Continuă să se reinventeze, spre satisfacția fanilor francizei.

Au trecut deja 1000 de ani de când eroina-vampir Selene (interpretată de Kate Beckinsale) își caută liniștea într-o lume zbuciumată, Lumea de dincolo. După ce vampirii au trădat-o, Selene se vede nevoită să lupte pentru viața ei și a fiicei ei, Eva – un hibrid între vampir şi lycan. Lycanii îi vor sângele pentru a căpăta puteri nelimitate și nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l obține, mai ales de când il au la cârmă pe Marius (Tobias Menzies), un nou lider pe cât de puternic, pe atât de malefic.

Prinsă între două tărâmuri și între două facțiuni, ambele la fel de ostile, Selene are de înfruntat forțe nebănuite și trebuie să fie mai necruțătoare ca oricând pentru a-și proteja stirpea. Singura șansă: să oprească războiul veșnic dintre lycani şi vampiri, chiar și cu sacrificiul suprem. Alături de aliații săi, David (Theo James) şi tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), Selene caută adăpost în Eastern Coven – tărâmul vrăjitoarelor din est, condus de Semira (Lara Pulver), iar apoi spre miazănoapte, în misteriosul meleag Nordic Coven, dar… zadarnic! Confruntarea dintre vampiri și lycani o urmărește pretutindeni. Oare va reuși să-i pună capăt? Aflăm la cinema, din 2 decembrie 2016.


Trailer Lumea de Dincolo Războaie Sângeroase – Underworld Blood Wars