Lumea de dincolo de mâine – Tomorrowland (2015) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Mister
Scenariu: Damon Lindelof, Brad Bird
IMDB Rating: 6,8
Regizor(i): Brad Bird
Actori: George Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie

loading...

Disney lansează filmul „Tomorrowland: Lumea de dincolo de mâine” – o aventură cinematografică misterioasă şi fascinantă, care îl are în rolul principal pe George Clooney, actor premiat cu 2 Oscaruri. Legaţi de un destin împărtăşit, fostul băieţel-geniu Frank (Clooney), blazat din cauza deziluziilor, şi Casey (Britt Robertson), o adolescentă inteligentă şi optimistă, foarte curioasă în legătură cu lumea ştiinţei, pornesc într-o misiune periculoasă de a dezgropa secretele unui loc enigmatic din timp şi spaţiu, cunoscut doar sub numele de „Tomorrowland” (Lumea de dincolo de mâine). Ceea ce trebuie să facă ei acolo schimbă lumea – şi pe ei – pentru totdeauna.
Cu un scenariu al lui Damon Lindelof (scenarist şi unul dintre creatorii serialului „Lost”) şi Brad Bird (deţinător al 2 premii Oscar) – care este şi regizorul filmului –, după o poveste scrisă de Lindelof & Bird & Jeff Jenses, „Lumea de dincolo de mâine” promite să le ofere spectatorilor o călătorie emoţionantă şi plină de aventuri prin noi dimensiuni care au fost doar visate până acum.
Tomorrowland a fost creat de Walt Disney drept o secţiune a Disneyland în 1955. Era o perioadă în care americanii îşi imaginau un viitor optimist. De-a lungul anilor, cu precădere în 1970, perspectiva lor asupra viitorului a început să se întunece. Această schimbare i-a atras interesul scenaristului şi producătorului Damon Lindelof, astfel că a început să sintetizeze povestea pentru „Tomorrowland”, căutând să afle ce înseamnă Tomorrowland şi cum poate fi reprezentat în desfăşurarea acţiunii.
George Clooney: Chiar ma intrebam cum vei ajunge la aceasta intrebare! M-am gandit ca vei alege varianta “Joci intr-un film dedicat in special copiilor. Tu ai de gand sa faci copii?” Insa te-ai descurcat bine. A fost bine. In “Lumea de dincolo de maine”, Clooney joaca rolul unui inventator veteran care alaturi de o adolescenta calatoreste in lumea fantastica “Tomorrowland”, unde orice este posibil. Personajul negativ este interpretat de actorul britanic Hugh Laurie.