Lucy (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Luc Besson
Actori: Analeigh Tipton, Luca Angeletti, Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi
Anul: 2014
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Lucy

Începând cu NIKITA și LEON, și până la AL CINCILEA ELEMENT, scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului.

Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în LUCY, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.

Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar. Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp.

Lăsând la o parte faptul că nu-i adevărat că ne folosim doar 10% din creier, ci 100% pe durata a 24 de ore, filmul are cadre foarte bune. Nu e adevărat că ne folosim puțin din creier, doar n-ar renunța nimeni la nicio porțiune, să îi fie extirpată, cum se poate zice despre apendice. Ce e adevărat e că 95% din procesare nu e conștientă și e bine să fie automată, n-ar fi un lucru bun să facem inima să bată voluntar, să ne ducem la somn și să uităm să o mai facem să bată.

Dar lăsând asta la o parte, Luc Besson explorează marginile științei așa cum fiecare regizor bun o face, fără să provoace plictiseala. Bilă albă.

Ce nu mi-a plăcut a fost aroganța lui Lucy. Nu știu dacă așa e personajul sau Scarlett a ales să-l interpreteze așa. E vorba de prea multe momente în care își arăta superioritatea, îi făcea pe oameni să plutească, controla materia etc. Să îți arăți superioritatea atât de des e stupid, nu inteligent.


Trailer Lucy