Lucky Number Slevin (2006) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Mister
Scenariu: Jason Smilovic
IMDB Rating: 7,8
Regizor(i): Paul McGuigan
Actori: Josh Hartnett, Ben Kingsley, Morgan Freeman

loading...

“Lucky Number Slevin” este prea inteligent de jumătate. E cel mai rău tip de con: Ea ne spune că este un con, așa că nici măcar nu au mângâierea de a fi condus pe calea de grădină. Covorul de realitate este smuci de sub noi în scenele de deschidere, și înainte de mult timp pe podea este demontat. Ghemuit în întuneric, eu sunt resentimente. Având în vedere că Terenul este irelevant și dialogul prea manierat să fie luate în serios, Lucky Number Slevin, tot ce-am plecat cu sunt performanțele și designul de producție.

Performanțele, pentru a fi sigur, sunt suculente. O echipa de actori A-listă face numerele lor de specialitate, și este distractiv pentru a vedea Pro la locul de muncă. Filmul începe cu un bărbat într-un scaun cu rotile (Bruce Willis) a spune o poveste inexplicabil la un străin într-un salon de aeroport. Un salon gol, care etichetează imediat scena ca dubios în cel mai bun, cel mai rău caz fantezie. Povestea implică povestea unei curse de cai fix, Lucky Number Slevin, și nu există o mențiune a Kansas City Shuffle. Nu este clar exact ceea ce este Kansas City Shuffle, dar Willis arată că nu poți avea una fără un trup. Acest lucru nu este ceea ce vrei să auzi de la un străin într-un lounge aeroport gol.

Tăiate la Josh Hartnett, joc Slevin, ajunge la apartamentul din New York al prietenului său Nick, și fiind confundat cu Nick de goons angajați care lucrează pentru Boss (Morgan Freeman). Boss, jucat de Freeman cu farmecul său suav de obicei, spune Slevin (sau Nick) îi datorează o mulțime de bani, dar datoria poate fi uitat, dacă va ucide fiul pivotului crima rival sefului, rabinul (Ben Kingsley) . În cel mai scurt timp, la toate, Slevin / Nick este tractat de un set alternativ de goons înainte Rabinul, care-l face o ofertă alternativă nu poate refuza.

Rabinul și șeful ocupa penthouse din Manhattan care se confruntă reciproc, și uneori ei tulpină terasele lor, cu înverșunare evidente peste drum. Mi-am amintit de “The Kid cântând” (1936), în care Al Jolson și Cab Calloway ocupa penthouse-uri cu care se confruntă și de a efectua un duet din balcoanele lor. Chiar într-un film Lucky Number Slevin, la fel de ciudat ca infracțiune “Lucky Number Slevin”, un duet între Freeman și Kingsley ar fi prea mult să sper. Willis, între timp, reapare ca domnul Goodkat, o armă de închiriere, care, la fel de aproape ca putem spune, nu este angajat în prezent. Există, de asemenea polițistul Brikowski (Stanley Tucci), care pare pe cale de a face ceva în orice moment. Mult mai interesant este Lindsey (Lucy Liu), care se prezintă la Slevin ca prieten aproapelui său Nick, si se muta în viața lui. Ea lucrează în biroul medicului legist, ceea ce poate însemna că va trebui să văd mai mult de Slevin.

Manierat pus-on-uri, cum ar fi acest ridica firele de păr de pe ceafă. Ei cred că sunt mai deștept decât mine, și ele pot fi corect, dar asta nu mă face să mă plac. Unul dintre darurile răscumpărătoare a “Brick”, care se deschide, de asemenea, acest week-end, este că, deși joacă adolescenti moderne care vorbesc și acționează ca și cum acestea sunt într-o noir 1940 film, îl joacă drept: În ceea ce privește filmul Lucky Number Slevin este preocupat , ei chiar vorbesc și acționează în acest fel, și intriga este tratată ca sincer ca în cazul în Bogart a fost jucat în ea.