Lucifer (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Len Wiseman
Actori: Kevin Alejandro, Tom Ellis, Lauren German, Lesley-Ann Brandt
Gen: Crima, Drama, Fantezie, Seriale Online
Durata: 42 minute
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Lucifer SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:

S03E11:

S03E12:

S03E13:

S03E14:


Lucifer SEZOANELE 1-2 Online Subtitrat:

http://www.portalultautv.com/lucifer-s01-s02/


Sinopsis Lucifer

Supărat pe viața lui plictisitoare din iad, vine și locuiește în Los Angeles pentru a ajuta omenirea și pentru a curăța „mizeriile” provocate de ea, iar prin abilitățile sale telepatice aduce la suprafață cele mai profunde dorințe sau gânduri ale oamenilor.

Un prim sezon din serial ce trezeste interesul,incluzand intriga,actiune,rasturnari de situatie,si o tenta indestulatoare de umor rezultat din situatiile in care se pare ca Diavolul nu-i cunoaste asa de mult pe oamenii pe cat credea:).Un prim sezon care totusi lasa destule semne de intrebare:De ce Lucifer devenea vulnerbil,muritor in prezenta bunaciunii de politiste?,Cine este Amendandiel in armata Domnului:Arhanghel,Heruvimi etc? De ce nu se poate intoarce acasa la el:) cand crede de cuvinta-destule intrebari fara raspuns,sau care se lasa asteptat pe mai incolo…Per ansamblu un serial ce merita vizionat-original!

Reţeaua de televiziune americană Fox a început difuzarea unui nou serial de televiziune, intitulat “Lucifer”. In care se urmăreşte viața lui Satana în timp ce acesta trăiește în Los Angeles. În încercarea de a rezolva o crimă. El se foloseşte de puterile sale pentru a ajuta oamenii. Precum se observă, aceasta este încă o înşelătorie a mass-mediei oficiale, care vine să ne sugereze ideea că Lucifer este “tipul cel bun”, care ajută oamenii.

Scopul clar al serialului este acela de a schimba imaginea diavolului din descrierea biblică. Așa cum se menționează în fragmentul de mai jos, Domnul Iisus Hristos l-a numit pe Satan drept “ucigaș de la început” și “tatăl minciunii”: “Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru.

loading...