Lovitura Secolului – Empire State (2013) film online subtitrat

Regia: Dito Montiel
Actori: Nikki Reed, Shenae Grimes, Liam Hemsworth, Jerry Ferrara, Dwayne Johnson
Anul: 2013
Gen: Drama, Actiune, Crima
Durata: 94 minute
IMDB: 5.2

loading...

Am absolut Vă garantez că lectura o liveblog de acest film Lovitura Secolului ar fi mult mai distractiv decât vizionarea filmului în sine. Liam Hemsworth poate fi ajuns noțiuni după Expendables 2, dar orice empatie suportate de expediere sa rapidă în acest film Lovitura Secolului va fi revocată cu fermitate de către Empire State. Aceasta este una dintre cele mai temeinic confuz filmele le-am văzut într-o lungă perioadă de timp, o piesa care se smoale ca o dramă, dar pare sa se supuna o criză de identitate douăzeci de minute de la sfârșitul și schimba direcția salbatic în direcția unui comic inexistent nuanță. Este împiedicată de dialog teribil, miscasting brut, personaje enervante, un panteon de gorile ridicol (cea mai mare parte greci, care este cel puțin originală, dar, de asemenea, cel mai stupid și teribil de-accent lord de droguri columbian veți vedea vreodată), și cele mai multe penal de toate, brut de Dwayne “100% franciza pur salve” Johnson utilizarea sub-.

Câteva apariții Johnson de pe ecran sunt singura data acest film Lovitura Secolului se apropie de watchable, prezența lui servind pentru a evidenția vid carismatic care există în altă parte. Chiar mai mult derutant sa sub-utilizare este ineffectualness totală personajul său. El este polițistul de jetoane bun care nu ia lucrurile la valoarea nominală și de fapt, pare sa angajat să loc de muncă, dar el un fel de fuste în jurul marginilor și ceasuri lucrurile se desfășoară fără vreodată cu adevărat a se implica. Este tentant să spun că el este face o proastă distribuție, dar apoi, din nou, fără Samoa Thor (urale pentru acest, Express 6) cu privire la facturare acest film ar trebui aproape de recurs zero.

Care pretinde a fi bazat pe evenimente reale, Lovitura Secolului este situat în New York, la începutul anilor optzeci. Chris (Hemsworth) este fiul în stradă, dar decent de imigranți greci speră să calce pe urmele tatălui său de a deveni un ofițer de poliție. Când cererea sa este respinsă ca urmare a unei infracțiuni de ani mai devreme, el ia un loc de muncă la o firmă de securitate dubios care transportă numerar între întreprinderi.