Lovit de fulger – Hit by Lightning (2014) film online subtitrat

Gen: Comedie, Crima, Romantic
Producator(i): Ricky Blitt
IMDB: 4,8
Regia: Ricky Blitt
Actori: Jon Cryer, Stephanie Szostak, Will Sasso

loading...

Cryer joacă Ricky Miller, un burlac în 40 de ani, in Lovit de fulger, care duce o viață la fel de prostituată ca restaurantul lanț unde lucrează ca manager. Cel mai bun prieten, contabil Seth (Will Sasso), este plin de fanfaronadă, dar zilele și nopțile lui sunt ca neinspirat ca lui Ricky. În unele părți stoc, cei doi actori folosesc calendarul lor de benzi desenate pentru a genera o anumită chimie.
După nunta unui fost coleg de clasa lui, Ricky este acut conștient de faptul că acestea sunt ultimele două baietii de la clasa lor de liceu care nu au fost încă să se căsătorească in Lovit de fulger. Deci, el ia saltul, înscrierea pentru site-ul de dating a cărui TV anunțuri (una din cele mai elementelor parodie a filmului), el de obicei, blestemă. El devine un răspuns, de la un knockout nume Danita (Stephanie Szostak), care se indragosteste de el pe data de prima lor – un pic prea tare, in functie de sceptic Seth.
Sigur că ea are motive ascunse nefaste, Seth este dovedit chiar atunci când Danita a) se dovedește a fi căsătorit și b) cere Ricky să o ajute să-l omoare soțul ei, Ben (Jed Rees, a căror performanță neconvingătoare este de cel puțin un meci pentru a Szostak). Că Ben este un celebru romancier crimă și Ricky un scriitor expirat împrumută o smidgen de sfârâie înainte de povestea picături toate pretenție de mattering.
Dacă Ben este cu adevărat monstru care Danita pretinde este întrebarea presupune arderea filmului. Seth amperi avertismentele sale insistând că Ricky ceas Body Heat. Scenariul este umplut cu astfel de trimiteri film Lovit de fulger geek-și abundența lor ar dovedi enervant dacă acestea nu au fost binevenite diversiuni de afaceri boneheaded la îndemână. Ricky și Danita sunt atât fanii Albert Brooks (e greu să găsești vina cu un strigăt-out la Lost in America) și nu-mi place Inception (din nou, cine poate argumenta?).