Love (2015) Film Erotic Online

Regia: Gaspar Noé
Scenariu: Gaspar Noé
Actori: Karl Glusman, Aomi Muyock, Klara Kristin, Juan Saavedra, Jean Couteau, Vincent Maraval
Anul: 2015
Gen: Drama, Romantice, Erotice
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

In Love, Murphy are 25 de ani si intr-o dimineata se trezeste alaturi de tanara lui sotie si copilul lor de 3 ani auzind telefonul. Lasand robotul sa raspunda, Murphy aude vocea mamei fostei lui iubite, Electra. Aceasta ii spune ca Electra a disparut de ceva timp si se teme ca a patit ceva. Pe parcursul unei zile lungi, pe care Murphy o petrece in casa, e napadit de amintirile relatiei cu Electra, care a tinut doi ani si a fost plina de pasiune, promisiuni, jocuri si excese.

In Love, el își amintește că mama ei Electra îl numește, oferindu-i o oaza sentimental de a se agăța în scopul de a scăpa viața cu Omi. Totuși, în flashback-uri, vom vedea cum relatia lui Murphy cu Omi început din cauza Electra ironic, și modul în care Electra și lui Murphy relația a fost întotdeauna un co-dependent. El, un student de film, cu postere de “Salo”, și “Povestea de O” agățat ostentativ pe peretele lui dormitor, gelozie obsedează peste ei. Dar până la urmă ea, un pictor aspirant, relevă faptul că ea e la fel de preocupat de protejată. Ele formează o relație nesănătoasă care se exprimă prin izbucniri violente, și scene de sex abundente care variază de la adevărat sexy la frenetică mecanic. Deci, în timp ce Electra acuză Murphy a fi un tânăr luminos care nu știe ce este dragostea, e la fel de impulsiv in filme erotice Love.

loading...

Din moment ce Noé (“Enter the Void”, “ireversibilă”) dorește să telespectatorii abrupte în emoțiile lui Murphy confuze, experiența de a privi “Love” poate fi uneori mai frustrant decât gândire cu privire la sensul de “Love” în timp ce viziona filmul. De fapt, “Love”, probabil, funcționează doar dacă îl văd ca pe un lucru paradoxal supra-determinat de și aproximativ senzualitate. Noé foloseste fotografie 3-D, dar nu se oprește niciodată, de asemenea, telespectatorii amintind că acestea sunt în afara cadrului, în timp ce recunoaște direct într-o scenă în care un penis erect împinge direct la aparatul foto înainte de a ejacula sperma CGI. Nu puteți viziona acest film și întotdeauna uitați cu adevărat că te uiți la un film, așa cum este întărită de complot eliptic structurat filme erotice Love, coloana sonora droning și mijlocul lunii scena reduceri opace periodice. Asta pentru ca Murphy este, ca unii dintre eroii lui Noé anterioare tabula rasa, un personaj care se amintește la cea mai frustrant vacant.

Murphy crede că le știe pe toate, dar este infailibil clueless, așa cum vom vedea atunci când el întâlnește mai întâi Electra, și izbucnește “Care este sensul vieții?” și ea răspunde rapid în natură: “. Love” Film Noé este despre personaje care doresc să rămână amplasat în trecut, așa cum este evidențiat de utilizarea lui frecventă a filtrelor de camere roșu-brun, și simetrice cadre în interiorul camerei-rame compoziții. “Love” este de aproximativ o, supărat personaj furios care cred că vrea să facă o poveste de dragoste “sentimental” oferind sex, dar în cele din urmă este incapabil (și, în esență, dezinteresat) de a vedea în afara de el însuși.