Lost Place (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Groaza, Mister, Thriller
Scenariu: Thorsten Klein, Lena Vurma
IMDB Rating: 4,3
Regizor(i): Thorsten Klein
Actori: Jytte-Merle Böhrnsen, Josefine Preuß, François Goeske, Anatole Taubman

Susținătorii unei multiformă cinema gen german ar trebui să pierdut locul cu unele anticipare așteaptă. Se angajează, astfel, dar, din nou, un tânăr regizor încearcă mister și groază în industria de film germană să facă acceptabil social. Eben acele tărâmuri întunecate că această țară, Lost Place, un existență mizerabilă, deși o privire la trecut relevă tradițiile destul de succinte – doar cred că a expresionismului de film a Republicii de la Weimar. O moștenire care Din pacate nu chestiuni mai pare să joace astăzi.

loading...

Această dezvoltare va confrunta director încredere debutant Thorsten Klein si colegii sai. Asta lasa doar proiectarea formală a ei mister thriller pierdut locul suspect, care nu a fost împușcat doar în 3D, dar, de asemenea, prima producție germană vreodată, Dolby Atmos, un nou tip de tehnologie de sunet surround, prin utilizarea. Pentru o primă lucrare a acestui efort este tot demn de remarcat. Cu toate acestea, el nu ar trebui să ascundă faptul că o experiență de film Lost Place intens, nu în ultimul rând a auzit o poveste interesantă se spune. Astfel de loc, din păcate, nu are Lost doar superficial are de oferit.

Într-un forum de Internet pentru geocachers învață Daniel (François Goeske) La Elli trezit (Jytte-Merle Böhrnsen) cunosc și aranjează să o întâlnească în Pfälzerwald, în cazul în care vrei să mergi împreună pe bază de GPS scavenger vânătoare in Lost Place. În urma tânărul are partenerul lui surescitat Thomas (Pit Bukowski), care se poate aplica un interes cât mai puțin pentru vanatoare de comori moderne ca prietena Ellis Jessica (Josefine Preuß). Cu toate acestea rupe patru adolescenți, pentru a găsi Geocache ascunse. După ce au intrat într-o zonă militară, au venit peste o rulote aparent orfani. Starea de spirit acum exuberant greve brusc panica, cum sunt în curs de dezvoltare în fenomenele ciudate cer și ca apare de nicăieri un bărbat în costum de radiații (Anatole Taubman).

Tinerii de pe drumul lor în interiorul țării, o mână fără viață în tufișuri, intruziunea într-o zonă militară restricționată și se lasă Camping translucid: Du-te Atunci când introduceți acțiunea Thorsten Klein și co-autor Lena Vurma sigur și se bazează în întregime pe efectul de stabilit convenții de gen. De fapt, puteți crea un destul de acceptabil, traversați de premoniții de rău augur starea de spirit în acest mod. Ca și în misterios și Lost Place de obicei nu dau desen veniturile simbolizând atribuții plus. Daniel este procrastinators integritatea morală, care, în cursul trebuie să convertească la hard-lovirea eroi. Thomas este un Dampfplauderer care se abate nici un risc, nervii publicului, cu toate acestea, din ce în ce tensionate cu apariția lui Casual subliniat. Elli din Lost Place, la rândul său este introdus ca un interes destul de open-minded și dragoste pentru Daniel, în timp ce prietenul ei Jessica întruchipează plictisit BRAT, simpatie.

Un efort serios in Lost Place, pentru independență în cele din urmă vine în riscul real de a exprima punctul de vedere, protagoniști opuse. În loc de călcare căile Hillbilly bătut, autorii se concentreze întreaga interesul pentru fenomenele de radiație de rău augur. Antagoniști invizibile, din care un panou de text destul de capabil să prezinte un raport înainte de debutul de acțiune. Scriptul ia oprit în principal datorită fondul teorie a conspirației a programului de cercetare HAARP de fapt US existente atunci când a subliniat că undele radio, care armata SUA relatărilor experimentate în Pădurea Palatinat, pot influența vremea și creierul uman in filmul Lost Place.