Logan (2017) Film Online Subtitrat


Regia: James Mangold
Actori: Patrick Stewart, Hugh Jackman, Elizabeth Rodriguez, Doris Morgado
An: 2017
Gen: Actiune, Drama, SF
IMDB: n/aSinopsis Logan

Wolverine s-a prezentat cu un look cu totul nou în trailerul lui Logan, o nouă şi ultimă apariţie în rol a lui Hugh Jackman. Grizonat şi cu o distribuţie a părului facial mai concentrată pe babă, supereroul pare să îşi echilibreze vulnerabilitatea adusă de vârstă cu un aspect şi o atitudine mai dură. În vreme ce, odată cu lansarea de ieri a trailerului, fanii dezbat misterele şi surprizele dezvăluite în scenele secvenţei video. Cei de la DigitalSpy s-au concentrat pe un aspect mai trivial al evoluţiei personajului – felul în care aspectul acestuia. In special freza, s-au modificat în decursul francizei X-Men şi al aventurilor individuale ale lui Logan.

Patrick Stewart revine în rolul Profesorului X, iar povestea se va concentra destul de mult pe “relaţia părintească” dintre Wolverine şi acesta. Ştirile recente despre Logan, al treilea film în care Wolverine îşi desfăşoară aventurile independent de grupul X-Men. Au conţinut trimiteri la o fetiţă misterioasă, cunoscută drept X23.

loading...

Într-o postare publicată ieri pe contul oficial al de Instagram al peliculei, Wponx, ni se face cunoştinţă cu Laura. Este, până acum, cel mai clar indiciu că este vorba de aceeaşi fetiţă din paginile Marvel Comics, aceeaşi X23 pe care organizaţia Weapon X a clonat-o pentru a replica abilităţile lui Wolverine. Acţiunea din Logan are loc la câţiva zeci de ani de la evenimentele din Days of Future Past. In care protagonistul, acum mai vulnerabil şi îmbătrânit, trebuie să îi protejeze pe Profesorul Xavier. Si el afectat de vârstă, şi micuţa, dar preţioasa Laura. Pelicula a fost descrisă de regizorul James Mangold drept o adaptare netradiţională a benzilor desenate.

„Firul director prezent în toate deciziile legate de film a ţinut de separarea noastră, într-un mod corect, de celelalte filme cu supereroi.