Locuri intunecate – Dark Places (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Mister, Thriller
Scenariu: Gillian Flynn, Gilles Paquet-Brenner
IMDB Rating: 6,4
Regizor(i): Gilles Paquet-Brenner
Actori: Charlize Theron, Sterling Jerins, Nicholas Hoult

loading...

Indiferent cum te simti despre “Gone Girl”, nimeni nu poate nega faptul că a doua adaptare bigscreen Gillian Flynn este o dezamăgire relativă. În timp ce materiile prime – groase cu crime în serie, culte satanice, obsessives adevărat criminalității și secrete de familie – cu siguranță răsucite face “Dark Places” merita a titlului său, misterul se poate nu deține o lumânare la-profil superior de mult David Fincher pic care a declanșat val orașului de Flynn-a dobânzii (deși drepturi au fost vandute inca din 2010, GreenLight așteptat până “Girl” a mers). Pe partea luminoasă, cu Charlize Theron ca eroina sa-bunuri deteriorate, acest lucru mai de rutina Kansas-set chiller ar trebui să greblă încă în niște bani decente pentru DISTRIB duo american de A24 și DirecTV, care încă nu s-au datat eliberarea in Locuri intunecate.

În ciuda indiferent de forțele au întârziat “Locuri intunecate” de pe frontul intern, în cazul în care astfel de oferte R-evaluat “pietricele” o dată a câștigat între 60 million $ si la 120 million $ încearcă place de Ashley Judd, mai degrabă decât câștigători Oscar, mai multe teritorii internaționale forjare înainte cu lor planuri de eliberare. În primul rând din poarta este Franța, gazon de origine al Helmer Gilles Paquet-Brenner, care a regizat Kristin Scott Thomas în “Key lui Sarah,” și care urcat noul proiect fondul de excitare de un alt split-time-perioade de puzzler bazate pe femme. Calificări gen Fără să aducă atingere, Paquet-Brenner pare a fi o alegere neobișnuită de a aborda această poveste unic Vestul Mijlociu, având în vedere romanului porumb țară brand de paranoia – un nivel regional specific, sensibilitate temători de Dumnezeu au găsit în zonele mai conservatoare ale țării, cel mai bine exemplificat de “Paradise Lost “, seria de documentare.

În cartea sa, Flynn exploatează un sentiment de isterie similară cu cea observată în cazul crimei Robin Hood Hills – sau “In Cold Blood” înainte de a – imaginarea o crimă grup aparent fără sens, care a decimat familia Day, susținând viața de zi Patty ( Christina Hendricks) și două din cele trei fiice ale sale. Flynn, care a scris pentru Entertainment Weekly înainte de a porni la ficțiune, este la fel de mass-media savvy ca au venit, și “Dark locuri” (cum ar fi “Gone Girl”) recunoaște viclenie rolul jurnaliștilor juca în sistemul de justiție american.

Deși ea nu a văzut exact crimele, tineri Libby Day (Sterling Jerins) este ușor de manipulat de către avocați și de presă în care să ateste împotriva clocitoare fratele ei mai mare, Ben (Tye Sheridan), un copil goth cu ciucuri care te-a apucat amestecat în niște chestii ciudate , Locuri intunecate , cum ar fi oală fumat și venerarea diavolului. În 1985, un oraș ca Kinnakee pur și simplu nu este echipat pentru un astfel de comportament amenințător (știri alarmist rapoarte amintesc fel de isterie zdrobitoare a națiunii la momentul respectiv), și Ben se trezește ținta unei vânătoare de vrăjitoare zilelor care-l terenuri pe condamnat la moarte și lasă Libby toate, dar orfani.

Aproape trei decenii mai târziu, atunci când cea mai mare parte a filmului Locuri intunecate are loc, Libby (acum interpretat de Theron) a mulse poveste sale de urmaș pentru aproape toate merită, supraviețuitor de pe donații de la străini simpatic și redevențele tot în scădere ale ei scrise-fantomă memoriu, “Un brand New Day” (un alt una dintre aceste atingeri, ca Phenom Amazing Amy, care include Flynn ca un dig cinic la lumea editorială). În mod normal, ea vrea nimic de-a face cu ciudații închis pe așa-numitul “Kansas Prairie Masacrul”, dar un nivel scăzut pe fonduri, ea este de acord să se întâlnească Lyle (Nicholas Hoult, canalizarea Anthony Perkins “ciudat” Psycho “energie), care a invită ei de a anual reuniunea Kill Club, în ​​cazul în care fiori obsedat cu nesoluționată (sau incorect rezolvate) mistere convoace pentru a re-adopte crimele.