Little Boy (2015) film online subtitrat

Regia: Alejandro Monteverde
Scenariu: Alejandro Monteverde, Pepe Portillo
Actori: Jakob Salvati, Emily Watson, David Henrie
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Razboi
IMDB: 7.2

loading...

Băiețelul în centrul “Little Boy” trage o cascadorie în mod repetat, care, aparent, este destinat să fie mișcătoare. În vârstă de opt ani Pepper Flint Busbee (Jakob Salvati) iese în evidență degete, scrunches sus fata, mijește ochii ochii, țipă cu toată puterea lui și vrea un obiect pentru a muta. Poate e un flacon de sticlă. Poate e un munte. Dar destul de sigur, prin puterea de magie sau trucuri sau o schimbare seismica oportună, el atinge scopul său. În cele din urmă, el încearcă să utilizeze această “abilitate” să aducă acasă, tatăl său iubit de luptă în Al Doilea Război Mondial. Și prin acest punct, patentat muta-care lui era doar strident și enervant-acum se pare pur și simplu Goofy și chiar un pic cras.

Această diferență emoțională este emblematic pentru atât de mult încât e în neregulă cu filmul Little Boy regizorul mexican Alejandro Monteverde, pe care a fost co-scris cu Pepe Portillo. Este menit să fie o poveste de ridicare pentru publicul-religioase, dar poartă în loc de telespectatori în jos cu o narațiune cu mână de fier, un scor arogant și voce care precizează totul în tonuri, folksy-inducere piti. “Little Boy” are loc in jurul datei de Pearl Harbor în fictiv oraș, de coastă California de O’Hare. “La fel ca le vedeți în cărți poștale,” ne-a spus, ca și cum nu am putut recunoaște pitorescul său idilic pentru noi înșine. Nostalgia este răspândit gros aici ca movile dulci de glazura. Comparativ cu cele mai multe filme care vizează spectatori creștine, deși, aceasta cel puțin are valori de producție solide.

Piper, cine e mic pentru vârsta lui (de unde și porecla titular), suferă agresiunea fără milă de copii mai mari. Singura lui prieten este tatăl său, James (un serios și entuziast Michael Rapaport), care împărtășește dragostea sa de cărți de benzi desenate, filme Little Boy și aventuri făcut-up. Dar într-o zi, James trebuie să meargă la război în locul fiului său mai mare, Londra (David Henrie), care a blocat stau acasă cu picioarele plate. Pepper este de inteles devastat pentru a vedea părăsi pe tatăl său, dar un cuvânt de învățătură la biserica orașului despre puterea transformatoare a credinței lui inspiră. El vizitează preotul (Tom Wilkinson, reușind să ofere substanță în doar câteva scene), care îi dă o listă to-do de fapte bune pentru a ajuta-l aducă înapoi pe tatăl său: hrăni pe cei flămânzi, adăpost persoanele fără adăpost, etc. Este un noțiune ridicol, desigur.

Apoi, el adaugă o sarcină care sună ca cele mai dificile de toate pentru a Pepper: împrietenească Mr. Hashimoto (Cary-Hiroyuki Tagawa), un bărbat în vârstă japonez care a revenit acasă la O’Hare după ce a fost eliberat dintr-un lagăr de internare. Hashimoto a fost ținta dispreț universal timpul Avertizări “Little Boy” nu timid departe de epitetele rasiale crude ale epocii, și chiar unele vandalism. Dar, ca o favoare pentru prietenul său, preotul, el este de acord fără tragere de inimă să-și petreacă timpul cu acest copil inadaptat.