Lionheart (1990) Film Online Subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Sport
Producator(i): S.N. Warren , Jean-Claude Van Damme
IMDB: 6.1
Regia: Sheldon Lettich
Actori: Jean-Claude Van Damme, Harrison Page, Deborah Rennard

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Lyon Gaultier este un parașutist în Legiunea străină franceză, staționate în Djibouti, Africa de Nord. Fratele său, care este căsătorit cu o femeie americană din Los Angeles, este ars de viu în timpul unui deal mers greșit și suferă arsuri de gradul al treilea, murind la scurt timp după aceea in filmul Lionheart. Lyon deserturi legiunea lui atunci când reține scrisorile de la soția fratelui său și în cele din urmă refuză să lase să-l vadă pe fratele său. El fură un jeep și scapă prin deșert, găsirea de lucru pe un vapor se îndrepta spre SUA Între timp, comandantul Legiunii, de asemenea, călătorește în Statele Unite, care sosesc la sediul Ambasadei Franței, unde se spune că dezertarea din Lyon este cotat la mică importanță cu LAPD, așa că dispune de două dintre proprii săi legionari pentru a face treaba.

Lyon sosește la New York si calatoreste in California, pentru a fi cu familia fratelui său. Pe drum, el întâlnește Iosua, un om care conduce lupta pentru bani, și, de asemenea, învață că el nu se poate răzbuna asasinarea fratelui său, așa cum el nu a reușit să identifice criminalii lui înainte de a muri in Lionheart. Tagging, împreună cu Iosua, Lyon se întâlnește Cynthia, care organizează lupte subterane pentru elita bogată și decide să-l sponsorizeze. Imaginind că acest lucru ar fi cel mai bun mod de a câștiga bani are nevoie de familia lui, Lyon luptă în nici-goale totul este permis-încheietură luptă pentru a finanța călătoria. Odata ce ajunge la L. A., el urmărește pe văduva fratelui său, care este reticente în a accepta un ajutor financiar, chiar dacă ea, evident, are nevoie de ea, pentru că ea este supărat cu Lyon pentru “dezertare” în urmă cu ani ai frate. Joshua Lyon introduce în circuitul de luptă ca titular “Lionheart,” derivat din “Lyon”. Lyon continuă luptă, și Iosua folosește premiul de bani pentru a da la Lyon sora-in-law sub forma unor controale, Joshua pretinde a fi de la o firmă de asigurări de viață soțul ei ar fi subscris la mult timp în urmă.

loading...

Între timp, cei doi legionarii prinde cu Lyon, în Los Angeles. Lyon îi bate off, dar suferă o coastă ruptă. Cynthia decide să profite de șir de victorii din Lyon prin suprapunerea cote în favoarea unui luptator masiv, brutal numit “Attila”, care a fost până acum imbatabil. Cynthia stive cotele de contrabanda cu un film Lionheart de luptă Atilla prost de la una dintre crizele sale anterioare, care cum era de așteptat să nu reușește impresioneze oddsmakers. Cynthia mai târziu dezvăluie adevărata pricepere Attila legionarilor, iar ea promite să livreze Lyon ei după ce a fost umilit bine și bătut. Legionarii sunt de acord cu acest lucru, cu condiția ca acestea pot fi în public din filme online Lionheart.