Linişte mortală – Dead Silence (2007) Film Online Subtitrat


Regia: James Wan
Actori: Ryan Kwanten, Keir Gilchrist, Joan Heney, Amber Valletta
Anul: 2007
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Linişte mortală – Dead Silence

De la creatorii filmului Puzzle Mortal vine un nou thriller plin de teroare. De cand Mary Shaw a fost vanata si ucisa, micul oras Raven Fair a fost bantuit de morti oribile. Cand sotia unui localnic este ucisa in mod brutal, acesta se intoarce acasa pentru a dezvalui legenda terifianta a lui Mary Shaw si motivul pentru care in momentul in care o vezi, nu va trebui sa tipi.

Eroii principali ai acestui thriller supranatural sunt interpretati de Donnie Wahlberg si Amber Valetta. Subiectul se cladeste pe cutremuratoarea poveste a unui barbat vaduv (Ryan Kwanten), care se intoarce in orasul natal pentru a afla de ce sotia sa murise. Insa, atunci cand soseste aici pentru ceremonia de inmormantare a sotie sale, adevarul despre misterioasa si prematura trecere in Lumea Dreptilor a femeii incepe sa se contureze din ce in ce mai vizibil.

Un thriller care poate fi catalogat si ca horror, excelent regizat si interpretat. Tensiunea este bine gradata de la inceput pana la sfarsit, actiunea evolueaza intr-un mod interesant. Pentru cei care iubesc finalurile-surpriza, acest film nu va va dezamagi, cu siguranta!!! Pt cei care au scris (nu pe acest site, e drept) ca nu a fost suficient de scary, chiar m-ati facut sa rad!!! Ce voiati, baie de sange de la inceput pana la sfarsit:)))? Un film bun mai are si scenariu!


Trailer Linişte mortală – Dead Silence