Line Walker (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Shi tu xing zhe
Regia: Jazz Boon
Actori: Nick Cheung, Louis Koo, Francis Ng
An: 2016
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Line Walker

Ding (Charmaine Sheh), un polițist sub acoperire, trebuie să investigheze cine între doi criminali, Maestrul (Louis Koo) și Lam (Nick Cheung), este un mol care se numește “Blackjack”. Ea folosește de supraveghere și alte metode pentru a încerca să rezolve misterul. Între timp, crima sef Foon Gorul Hei (Benz Hu), reprezintă o amenințare.

Linie Walker are un echilibru corect de acțiune, suspans, mister, intrugue, de relief de benzi desenate și răsturnări de situație pentru a face o plimbare extrem de distractiv, sălbatice. Directorul de Jazz Boon include locații impresionante, adică în Rio De Janeiro, și piese set interesante, adică un stadion în care are loc acțiunea. Urmaririle auto sunt interesante pentru a viziona și bine-shot. In timp ce intriga se ajunge tot mai complexă, punctele de trecere duble, entorse sunt logice cu ajutorul unor expuneri.

Atât Louis Koo și Nick Cheung sunt clienți potențiali suave și carismatici, dar standout real, aici este fură scena Benz Hu, care este de asemenea, în versiunea de serie TV de linie Walker începând cu 2014. Într-o perioadă de funcționare de 1 oră și 49 de minute, care se simte mai mult de 1 oră, Linia Walker este un thriller antrenant, întins, neted și inteligent.


Trailer Line Walker