Lila si Eve (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Thriller
Scenariu: Pat Gilfillan
IMDB Rating: 6,1
Regizor(i): Charles Stone III
Actori: Jennifer Lopez, Aml Ameen, Viola Davis

Lila si Eve stele Viola Davis ca o mamă îndurerată peste fiul ei mort, care echipele cu un alt mama îndoliate, interpretat de Jennifer Lopez, să caute răzbune pe gangsterii responsabile. E o tabără clasic instant, mai ales pentru că se ia așa adorably serios. Acesta va fi filmul ‘Lila si Eve’ perfect pentru prietenele de ambele sexe pentru a viziona împreună în chicotind gaggles atunci când ecrane în cele din urmă pe Lifetime, unul dintre partenerii care produc filmului. Vizitatorii se pot bucura de elaborarea de jocuri de băut care implică face fotografii de fiecare dată îngerii noștri răzbunător nebun un tip, sau glugging un pahar de vin ori de câte ori este un indiciu evident evident ceea ce duce la mare poftă de mâncare culminant prostie filmului.

loading...

Într-adevăr, stea / producator executiv Davis aproape ruinele distractiv, spoilsport mare, prin proiectarea, cum ar demnitate liniștită ca o femeie chinuit de durere. Dar chiar și ea nu poate salva mizeria asta fierbinte, fără sens. Plus Lopez, ei castmate-un timp de la Out of Sight, este pe mână cu fața ei Actorie și aplicat cu meticulozitate, vă rugăm să luați-mă-serios nu-make-up make-up pentru a suge orice pretentii filmul ar putea avea de dramă grave chiar din aer. Pentru Jenny de la bloc, acest lucru este de-al doilea tur du-te ca o femeie dracu-aplecat pe răzbunare după delicios ridicol Destul (2002). Acestea ar trebui să au facut acest un sequel categoric și a numit-o suficient, deja in ‘Lila si Eve’.

Davis joacă Lila, o mamă singură care lucrează într-un cartier dur Atlanta, al cărui fiu cel mare Stephon (AML Ameen) este pe cale să meargă la colegiu, când a ucis accidental intr-un drive-by fotografiere. Lila scade la biți și poate face față abia cu grija de fiul ei adolescent rămas Justin (Ron Caldwell). Spectacol de poliție entuziasmul puțin prețioase pentru identificarea criminal Stephon lui, și doar pentru a adăuga insultă la prejudiciu, Holliston (Shea Whigham, Boardwalk Empire), detectivul care se ocupă de caz, abia își amintește cine Lila este atunci când vine ca să vorbească cu el. Dar e clar mai târziu că el nu e chiar un tip rău pentru că îi place Columbo, in Lila si Eve, și face haz de partenerul său Scaketti (Andre Royo) pentru folosind cuvinte mari, și știm cu toții persoane cu vocabulare mari sunt snobi care trebuie să fie luate în jos un cuier, nu?