Life on the Line (2015) Film Online Subtitrat

Regia: David Hackl
Actori: John Travolta, Kate Bosworth, Devon Sawa
Anul: 2015
Gen: Actiune
IMDB: 6.8

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer Life on the Line (2015)

Review Life on the Line (2015)

Cu scopul de a străluci o lumină asupra eroi trecut cu vederea epocii moderne, Viața pe linia de demarcație în loc să galeți împreună o acțiune-melodramă brută. Subiectul este plasat linemen – la fel ca în “Wichita Lineman” – care își riscă viața și la nivelul membrelor pentru a menține american funcționarea rețea electrică. În ceea ce privește cultura pop dă din cap la utilitatea curajos lucrătorilor merge, caracteristica, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Napa Valley, nu se apropie de impactul clasic cântec Jimmy Webb. rândul său, plumb John Travolta ar putea trezi interesul distribuitor pentru caracteristica indie, dar el este la fel de scurt-circuitat de scenariul lipsit de tact și direcția, toți ceilalți în distribuție.

John Travolta pași în pantofi de clasa muncitoare purtate anterior pe marele ecran de Henry Fonda și Edward G. Robinson, care a jucat linemen în 1937 a lui Slim și 1941 a lui Manpower, respectiv. La fel ca aceste caracteristici de epocă, noul film aruncă intrigi romantice în amestec, și folosește pentru vremea rea ​​violent pentru a ilustra pericolele postului, dar, în acest caz, este un amestec extrem de incomod.

Un proiect de pasiune de producător Ciad Dubea, un fost antreprenor utilitar-serviciu, povestea Texas-set se învârte în jurul provocărilor unei majore upgrade de putere-grilă, împletindu bucăți rigide de backstory. Elementele din drama lui de dragoste înmânat-ham nu implica caracterul lui Travolta, Beau, care trăiește într-o stare de asceză de vârstă mijlocie, dedicat doar treaba lui și Bailey (Kate Bosworth), nepoata orfana a ridicat.

migală old-school Beau și mândrie în munca sa nu acoperi cu costumele de front-office, care, heartlessly, sunt îngrijorați numai cu privire la termenele limită. Dar, orice tensiune inerentă în această configurație este disipată prin dialog: un caracter după altul reiterează umil Beau expertiză, fiabilitate și onestitate. Mesajul-y scenariu, creditat trei scriitori, este încărcat cu factoids, dandu-se drept conversație, despre “locul de muncă al patrulea cel mai periculos din SUA” Și pentru o bună măsură, Beau prezintă o succesiune de imagini de siguranță colegilor săi (și publicul) , complet cu imagini de leziuni grave pe care frații lor s-au indurat.