Life (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Anton Corbijn
Scenariu: Luke Davies
Actori: Robert Pattinson, Peter Lucas, Dane DeHaan, Alessandra Mastronardi
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Life

Filmul regizorului Anton Corbijn îi continuă acestuia cariera într-un mod neconvențional, după thrillerele The American și A Most Wanted Man. Life este o poveste biografică. Plasată în anii ’50, având în centru prietenia dintre James Dean și fotograful Dennis Stock, de la revista Life. Cu actorii Dane DeHaan și Robert Pattinson, pe măsură ce aceștia doi călătoresc de-a lungul și de-a latul Statelor Unite.

James Dean, deși plumb stele de doar trei filme, el însuși betonat ca una dintre legende epoci de aur cinematografice destul de repede în anii 1950. In principal, prin abordarea neconvențională a regulilor de la Hollywood. Aceasta este, înainte de toate moartea sa prematura destul de repede mai târziu.

Portretizată de Dane DeHaan, LIFE este o cronică satirică creșterea lui Dean de o necunoscută la debutul actoricesc la Hollywood de succes si faima. Cu toate acestea, filmul nu i se spune în mod direct ca un documentar al vieții sale – ci prin prisma caracterului lui Robert Pattinson, Dennis Stock, un fotograf începător pentru o fotografie-agenție cu aspirații de a deveni cunoscute.

Amplasat în anii 1950, ia-regizorul Anton Corbijn asupra vieții lui Dean este admirabil applaudable deoarece ne poartă o privire în interiorul de faima lui Dean a trăit scurt și anti-faima. Seturile de, cinematografia, muzica si atmosfera toate cipher anii 50 prezintă, ca fumatul si viata mai mare decat LA sunt standard.


Trailer Life