Libertate cu orice preţ – Free State of Jones (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gary Ross
Actori: Matthew McConaughey, Mahershala Ali, Keri Russell, Jacob Lofland, Gugu Mbatha-Raw
An: 2016
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Free State of Jones

Acțiunea filmului se desfășoară în timpul Războiului Civil American și îl are în centru pe curajosul fermier Newt Knight. Care sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri. Dar și pe sclavii locurilor. Revolta lor a asigurat victoria locuitorilor din Jones County, Mississippi. Impotriva Confederației, și a dus la crearea Statului Liber Jones.

Newt Knight s-a remarcat drept o figură rebelă și controversată, a cărui faimă s-a întins dincolo de Răboiul Civil. Căsătorit cu o fostă sclavă, Rachel și trăind într-o comunitate mixtă. Acesta s-a implicat cu îndârjire în reconstrucția Sudului, după război.


Trailer Free State of Jones


Review Free State of Jones

STX Entertainment a lansat oficial inca te vezi mai sus, precum și detalii despre complot adaptare istorică Gary Ross-regizat, care pune McConaughey in rolul real, dezertor viata Newton Knight. Un om de principiu, el paraseste armata confederată cu întreaga sa companie – sa retras la casa lui din Jones County și s-au declarat s-au desprins din Confederație. Acest lucru supărat alamă confederate nu numai din cauza sfidare, ci și datorită formării sale a unei comunități de rasă mixtă.

Din distributie a statului liber Jones Americanii Russell Keri, ca soție a lui Newton, Serena; precum Belle Gugu Mbatha-Raw ca iubita lui Newton și eventuala a doua sotie, Rachel. Ambele femei stiu modul lor în jurul valorii de piese perioade istorice, iar ambele suna ca acestea vor fi un deliciu absolut pentru a vedea pereche off cu Matthew McConaughey. Ce este interesant despre Statul Liber Jones este faptul că este unul dintre acele filme istorice care spune o poveste care fiind în același timp o parte din istorie, nu este foarte bine cunoscut de o mulțime de oameni. Este ușor de a face un alt film despre Abraham Lincoln și bătălia de la Gettysburg, dar aprins un traseu istoric în industria filmului este ceva care poate fi ușor de salutat.