Level Up (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Adam Randall
Actori: Josh Bowman, Neil Maskell, William Houston
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Level Up

MATT si Anna sunt un cuplu de tineri care trăiesc în Londra. Anna începe o cariera și știe ce vrea ea, în timp ce Matt încă se luptă pentru a găsi scopul lui în viață. Pe suprafața ei sunt fericiți, dar tensiunile încep să apara ctunci cand. Niste huligani mascați sparg apartamentul și o răpesc pe Anna lăsândui-un telefon mobil lui Matt . Pentru Matt începe aventura nebună pe străzile Londrei unde întâlneşte o mulţime de infractori periculoşi cărora trebuie să le facă faţă. Va reuşi Matt să ducă misiunea la bun sfârşit şi să îi salveze viaţa iubitei sale?


Trailer Level Up


Review Level Up

Teama că acțiunile noastre nu sunt ale noastre, sau cel puțin sunt ghidate și respectate de către forțele sinistre, nu este nouă. Ubicuității social media combinat cu atenția noastră, aparent fără fund se întinde pe o face. Probabil, mai plauzibil decât oricând, ceea ce înseamnă că suntem probabil pentru a vedea mai multe thrillere ca Level Up. Care reușește să fie interesant în ciuda predictibilității sale.

Mat (Josh Bowman), aduce în minte un tânăr Bill Murray în dungi, cu excepția lui Murray John Winger avut cel puțin un loc de muncă. Mat joacă jocuri video toată ziua în timp ce prietena lui, Anna (Leila Mimmack). Merge cu atenție la birou și noua ei poziție parajurist.

Tensiunile, pe scurt, sunt destul de mare atunci când un trio de banditi în măști de schi festive sparge în apartamentul lor. Ei de droguri Matt, curea o cutie închisă la piept, și să-l trimită pe o serie de comisioane din ce în ce sinistre, asigurandu-l Anna se va întâlni un sfârșit neplăcut dacă el nu joacă de-a lungul.