Letters to Juliet (2010) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Scrisori către Julieta
Regia: Gary Winick
Actori: Amanda Seyfried, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave
Anul: 2010
Gen: Romantice, Drama, Comedie
Durata: 105 minute
IMDB: 6.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Letters to Juliet” este vorba despre Sophie (Amanda Seyfried), o fată american care vizitează Verona cu bărbatul pe ea logodit cu (Gael Garcia Bernal). El întotdeauna lăsându-i în urmă pentru a investiga vin și trufe pentru restaurantul său din New York. Ea vizitează casa ar fi locuit de Julieta lui Shakespeare. Sub balconul acolo, femeile lovelorn de ani de zile au postat “scrisori către Julieta”, cer sfaturi.

Sophie găsește o scrisoare veche de 50 de ani, scris de o fată tânără britanică despre un băiat toscan sa întâlnit, a căzut în dragoste cu și lăsat să cadă din viața ei. Sophie scrie la fata, scrisoarea gaseste uimitor de drum, și în curând Claire (Vanessa Redgrave) și nepotul ei, Charlie (Christopher Egan) sosesc la Verona. Deci, acum, dacă suntem cinefililor cu experiență, știm ce trebuie să se întâmple până la sfârșitul poveștii.

loading...

Toate acestea sunt înfășurat în imagini inimaginabil frumoase ale peisajului rural italian, căldura prieteniei dintre Sophie și Claire, și vizite la mulți bărbați cu numele lui Lorenzo Bartolini, care a fost numele băiatului Claire a iubit atât de mult timp în urmă. Un realist greu cu inima ar sugera că Sophie ajuta Claire verifica posibila Lorenzo Bartolinis prin utilizarea telefonului, dar nu. “Scrisori către Julieta” cere trei dintre ei să viziteze candidații în persoană din Letters to Juliet, ceea ce duce la o serie de piste false și în cele din urmă, desigur, la real Lorenzo Bartolini (Franco Nero).

Așa cum se întâmplă in filme online Letters to Juliet, această poveste amintiri de amintiri agitată romantice în propria mea viață. O dată într-un oraș mic deal în afara Romei, sub o lună plină, am stat în fața balcon, fiind folosit de Franco Zeffirelli pentru marele său film “Romeo și Julieta” (1968), și a auzit Nino Rota fredonezi muzica lui temă Zeffirelli. Câțiva ani mai târziu, am stat sub “balconul Julietei” din Verona în sine, cu o femeie dragi inimii mele și am văzut notele fixate pe perete.

Și primul set de film Letters to Juliet l-am vizitat vreodată, înainte de a am fost încă un critic de film, a fost “Camelot” (1967). Cu privire la acest set de m-am întâlnit și a intervievat Vanessa Redgrave, care nu a fost încă 30 de ani, și Franco Nero, care a fost de 26. S-au jucat Guenevere și Lancelot. Ei au căzut în dragoste pe platourile de filmare, sa căsătorit și a avut un copil. În cele din urmă, în ajunul Anului Nou 2006, s-au căsătorit. Chiar mai devreme, Franco a intrat pe fiica lui Vanessa Natasha Richardson în jos pe culoar, atunci când ea sa căsătorit cu Liam Neeson.