Let’s Kill Ward’s Wife (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Scott Foley
Actori: Amy Acker, Ava Carpinello, James Carpinello
An: 2014
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Let’s Kill Ward’s Wife

Soția lui Ward este o curva. Toată lumea știe. Inclusiv Ward. După numeroase conversații și meditații pe tema între grupul colorat Ward si prieteni. Un accident fortuit duce la o lume cu totul nouă de probleme și posibilități.

Toată lumea o urăște pe soția lui Ward și o vrea moartă, Ward (Donald Faison) mai presus de toti in acest film de comedie 2014. Dar când fanteziile criminale ale prietenilor sai se transforma într-o realitate (accidentala). Ei trebuie să se confrunte cu un nou set de probleme – cum ar fi cum să scape de cadavru și să aibe timp sa-si bea ceaiul la ora 3 pm.


Trailer Let’s Kill Ward’s Wife


Review Let’s Kill Ward’s Wife

Să nu ne oprim asupra “Hai ucide soția Ward,” o comedie-wannabe întunecat despre un cârd de tineri suburbiilor aratosi obtinerea departe cu unele fapte urâte monstruos. Femeia care sfarseste mort este un scorpie mizerabil dominator numit Stacy (Dagmara Dominczyk, merita mai bine), dar în conformitate cu logica morală anapoda a rânced de debut regie scrisul lui Scott Foley. Victima reala aici este soțul ei henpecked, Ward ( Donald Faison).

Care memorializes solemn moartea soției sale prin urinat în cada de baie ce conține rămășițele ei hacked-up. Asta e ceea ce trece un punct culminant de benzi desenate în acest exercițiu torturously neamuzantă. Care nici măcar nu se ridică la nivelul de misoginism competent și pare să moară o moarte mai repede decât Stacy ea în teatru de presă și VOD limitat.

În ceea ce ar putea fi cu generozitate interpretată ca un fel de culpa auctoriale mea, Foley ( “Scandal”) se distribuie pe sine ca partid vinovat, Tom. Provocat prea des de necruțător bitchy Stacy, el izbeste fața ei într-un tort, atunci ei strangulează când ea devine knock-out în încăierare care a urmat. Nimeni din cercul lor de prieteni este la distanță durere-lovit – cel mai puțin Ward.