Les profs (2013) film online subtitrat

Gen: Comedie
Producator(i): Pierre-François Martin-Laval, Mathias Gavarry
IMDB: 5.0
Regia: Pierre-François Martin-Laval
Actori: Christian Clavier, Isabelle Nanty, Pierre-François Martin-Laval

Cei mai prosti profesori din Franța încerca să îmbunătățească notele elevilor de gimnaziu in filmul Les profs. Elevii vor fi ținta de experiență a cadrelor didactice în chimie, sport și engleză. Liceul Jules Ferry prezinta doar 12% din succes în bacalaureat, face cea mai slaba școala din Franța. Inspectorul școlar a propus directorului sa aleaga cei mai buni profesori, în speranța că aceasta va permite școlii să depășească 50% succes; În caz contrar, școala va fi închisă.

loading...

Aceasta a fost întrebarea trebuia să ceară de la extrem de infantil adaptarea carte de benzi desenate, profesori de serie (Les Profs), a devenit un Breakout locală a lovit în vara anului 2013, greblat în echivalentul a peste 35 de milioane de $ la box office francez.

Încercarea de a se întrece pe sine primul film atât în ​​ceea ce buget de producție și glume de catering la cel mai mic numitor comun (sau cel mai mic grupa de vârstă peste intervalul scutec), cadrele didactice seriale 2 (Les Profs 2) oferă până mult, mult mai mult de la aceeași , transferul echipa de instructori galice traznita la o draconic Marea Britanie internat în cazul în care ai fost adus în a reforma nepoata rebel Reginei.

Este un concept care aruncă tone de bani și nenumărate “Les profs” one-garnituri la ceea ce este, în esență, un vehicul pentru Comicul nou favorit Franța (ex “Tu vorbesti la moi?”.) – În vârstă de 24 de ani, stele standup Kev Adams. Dacă Adams este de fapt amuzant rămâne deschisă pentru a dezbate, deși copii varsta cuprinsa intre 14 si sub par a fi extrem de amuzat de un talent comic al cărui principal atribut pare să fie masa lui de păr creț. Desigur, el este încă pâine prăjită a orasului de la domiciliu, în cazul în care continuarea înhățat cel mai bun deschiderea pentru un film francez din 2008, balansoar teatre locale, scoala permite afară pentru vara.

Cesti de ceai, boluri de fasole, cântări gregoriene și trimiterile la Hogwarts lui Harry Potter abundă în comedia scenaristul si regizorul Pierre Francois Martin-Laval lucioasă și headachy, care aduce haita de lupi a cadrelor didactice inepte, și elev preferat incapabil, Boulard (Adams) , la o școală publică britanică al cărei studenți includ Vivienne (Gaia Weiss din serialul de televiziune vikingi), o-punk rebel-singuratic setat să moștenească coroana numai in Les profs.

Din nou în acțiune sunt profesorul nebun unilingve engleză, Gladys (Isabelle Nanty), profesorul leneș matematica, Cutiro (Didier Bourdon, înlocuind Christian Clavier), istoria patriotic piele de bivol, Polochon (Martin-Laval), antrenorul sadic sală de gimnastică, Eric ( Arnaud Ducret), filosoful-răsucire limba, Maurice (Raymond Bouchard), savantul rasoleală (Fred Tousch) – tac cel puțin trei explodează GAG tub de testare – si cu siguranta sursa filmului Les profs cel mai problematic a râde: a nubile expertul literatura franceză, Amina (Stefi Celma), care este dotat cu un fustă mini și afro, și a cărui fiecare intrare este însoțită de 70 generice “funk pe coloana sonora.

Dacă găsiți oricare dintre aceste personaje amuzante, sau dacă vă puteți bucura de gagurile Fart aleator (astfel, fasole), glume penis Napoleon-tematice sau jocuri de cuvinte cum ar fi “anglo-saxofon,” atunci Les profs poate fi dumneavoastră alee. În caz contrar, în cel mai bun se poate încerca să aprecieze povestea de dragoste devenire dintre clovni clasă Boulard și Vivienne, cu Adams lupta pentru a da ceva public dincolo hijinks lui largi obișnuite, și Weiss rămânând oarecum convingător ca un britanic rasa pura, care, la fel ca toți ceilalți, cea mai mare parte vorbește in franceza. (Realizatorii stabilit regula de limbă de timpuriu, dar e greu de plauzibil.)

În ultimul rând in Les profs, Martin-Laval devine ocupat cu presupusa 16 milioane € (18 milioane $) buzunar filmului, permițând regulat DP Regis Blondeau să se complacă în macara și aeriene fotografii interminabile, în timp ce scenograful Franck Schwarz face utilizarea extensivă a stabilirea scoala pitoresc. Rezultatul este un film care, la fel ca predecesorul său, este sclipitor, plin de viață și incredibil de prost. Ea devine note mari în diferite departamente de artizanat în timp ce lipsa peste tot. Dar cine a spus că ai nevoie de note bune pentru a face bani?