Les profs 2 (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie
Scenariu: Erroc, Mathias Gavarry
IMDB: 4.3
Regizor(i): Pierre-François Martin-Laval
Actori: Kev Adams, Christian Clavier, Isabelle Nanty, Didier Bourdon

A se vedea “Les Profs 2” oferă mult același sentiment ca fiind un profesor de colegiu apropie de pensionare, atât de obosit de a vedea aceeași copie în fiecare an ambalate cu greseli un campion elev de a repeta aceasta este redus la râdă inima buna înainte de fiecare gafă. Nu vom spune că adaptarea de benzi desenate – în special hilar – Pica și Erroc iesirea acum doi ani (“The profesori”), a avut totul în posesia lui pentru a deveni o referință de benzi desenate la Cinema franceză, în special ca urmare a unui scenariu pompat de 75% pe cel al “Sub-talentat” (de exemplu, nivelul!) și a limitat la un rezultat banal de satira amuzante. Dar acum, noi mărturisim, băț frumos profesorii îndoite, toate jucate de actori fund de gradul întâi, a reușit cu ușurință să ne înveselească zigomatic la fiecare zece secunde. Recordul de aici este la fel: toată lumea dublează, dar toată lumea păstrează cartofi, și râsul nu a dispărut.

loading...

Ei bine in Les profs 2, cu siguranță, comedie forțele franceze, știm deja ce sa se astepte de la un scenariu orchestrarea ciocnirea culturilor tradiționale între Franța și alte țări – filmul Les profs 2 are loc de această dată în Anglia. Lista de enormități este de asemenea deosebit de lungă, între o școală de la început față de Castelul lui Harry Potter, o educație cu engleza ca scriitorii imagina stricte decât perioada medievală, ca un ghid care blocat Margaret Thatcher, un obtuz monitorizarea grimase chiar mai scandalos decât cele de Johnny Depp în “Pirații din Caraibe” a devenit, probabil, elevii destepti chiar înainte de a ajunge la pubertate, și o caricatură accent englezesc ca nu este permis. Ca să nu mai menționăm că dragă Kev Adams hotărât departe de viață în registrul său de adolescent beta și prost, care leagă alunecare și nu jocuri de cuvinte, cum ar fi amuzant perle.

Confruntându-se cu atât de multe de scris neglijent in filmul Les profs 2, încă bucurăm să vedem brațele sparte pentru a ridica nivelul de educație în domeniul de distracție pură. Dacă putem fi, evident, trist să vezi Christian Clavier face loc pentru Didier Bourdon în rolul de profesor de matematică leneș (primul a fost mult mai distractiv), restul de smala a pierdut nimic din nebunia lui: Isabelle Nanty dublate violenței în jeturi de creta si plânge atât de mult înainte de lipsă de experiență în limba engleză, Stefi Celma déhanchés băși mercur și posturi de, Pierre-François Martin-Laval ei pune la încercare prin curs de șovinism și opinii engleză pe cursul Napoleon, Arnaud Ducret împinge limitele beaufitude de par creșterea fără probleme uimitoare, este pe dintre cele mai bune. Jucătorii distrează și că amuza ne, întotdeauna primul grad, și punerea în scenă a Martin-Laval, cu siguranță, nu teren cinematografică, stie evidențiați totuși un ansamblu dinamic, dedicat în întregime lui rând momente de amuzante. Toate acestea nu fac o comedie mare, dar cel puțin o relaxare încălzită 92 minute în timpul valului de căldură, ceea ce nu este deja atât de rău la Les profs 2.