Lego Justice League: Gotham City Breakout (2016) Film Online Subtitrat

Titlu complet: Lego DC Comics Superheroes: Justice League – Gotham City Breakout
Regia: Matt Peters, Melchior Zwyer
Actori: Sarah Hyland, Troy Baker, Nolan North
Anul: 2016
Gen: Animatie
IMDB: n/a

Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Trailer

Review

Combaterea criminalității este un loc de muncă cu normă întreagă și Batman nu ia niciodata o vacanta. Asta până când el în cele din urmă este de acord să lase Batgirl și Nightwing să-l ia pe o excursie așteptată de mult timp – plecarea Gotham sub ochiul atent al Lego DC Comics Superheroes: Justice League – Gotham City Breakout. Produs de Warner Bros Animation, DC Entertainment și LEGO® Group, filmul va fi distribuit de Warner Bros. Home Entertainment pe 12 iulie 2016 Blu-rayTM Combo Pack, DVD și Digital HD. Eliberărilor DVD Blu-rayTM și va include o combinație exclusivă de figurină Nightwing LEGO®, în timp ce livrările ultima.

Eroii LEGO® Benzi desenate Lego DC Comics Superheroes: Justice League – Gotham City Breakout va fi disponibil pe Blu-rayTM Combo Pack pentru $ 24,98 SRP și DVD-uri pentru $ SRP = = 19,98. Blu-rayTM Combo Pack include o versiune digitala a filmului pe Digital HD cu ultravioletă. Fanii pot detine, de asemenea, LEGO® Benzi desenate DC Super Heroes – Justice League: Gotham Breakout pe Digital HD pe 21 iunie in 2016, prin achiziție de la comercianții cu amănuntul digitale.

Atunci când Batgirl și Nightwing să ia Batman pe o excursie în jos banda de memorie – literalmente – pentru a vizita unul dintre mentori cheie din anii săi de formare, este de până la Justice League pentru a menține orașul Gotham crima-free. Dar, nici situația se dovedește a fi o “vacanță” ca trio-ul Bat întâlnește nemeses vechi pe aventura lor, iar Justice League descoperă cât de ocupat Batman este în mod regulat. Este o luptă cărămidă tastic pe două fronturi ca Batman, Batgirl și Nightwing ia pe Bane și Deathstroke, în timp ce Justice League – cu ajutor de la câteva Teen Titans – fends un asalt de către mulți dintre adversarii infamele lui Batman pentru a asigura siguranța Gotham City .