LEGO Friends: Girlz 4 Life (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Christian Cheshire
Anul: 2015
Gen: Animatie, Familie
IMDB: n/a

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Warner Bros. Home Entertainment (WBHE) a anuntat recent LEGO Friends: Girlz 4 Life, un all-original nou LEGO Prieteni rate vin la Blu-ray Combo Pack si DVD pe 2 februarie, cu acces rapid la Digital HD incepand de astazi (19 ianuarie) . Mai jos sunt detaliile despre filme online LEGO Friends: Girlz 4 Life, precum și un clip exclusiv. 🙂 Prietenie, Fame și Fun vin împreună, ca Warner Bros. Home Entertainment și Grupul LEGO LEGO presă Prieteni: Girlz 4 Life, în cazul în care prietenii sunt testate atunci când mega popstar, Livi, vine la Heartlake City. Aceasta este pentru prima data LEGO Prieteni film original!

loading...

Prietenii noștri din LEGO Friends: Girlz 4 Life, trebuie să conceapă și să execute un plan și fast-atunci când Popstar manager de Livi fură hit fetelor: Girlz. Ca Livi câștigă mai multă onoare și recunoaștere din noul single lovit, fetele încearcă să împărtășească adevărul din spatele piesei, în speranța că va Livi face ceea ce trebuie. Ca prietenii stabilit planul lor în mișcare, ei vin să înțeleagă că faima nu înseamnă totul și prietenia este cel mai prețios lucru din lume! Alăturați-vă Olivia, Stephanie, Emma, ​​Mia și Andrea ca ei invata una dintre lecții de viață cele mai importante în timp ce se distrează de-a lungul drum.

“Warner Bros. Home Entertainment este încântată să colaboreze cu Grupul LEGO, din nou, pentru a elibera LEGO Friends: Girlz 4 Life pe Blu-ray, DVD și Digital HD”, a declarat Mary Ellen Thomas, Warner Bros. Home Entertainment Vice President, Familiei & Animație Marketing. “Fanii programului de televiziune LEGO Prieteni și linia de jucării de construcție vor simți ca acasă în Heartlake oraș cu grupul întotdeauna încredere și distractiv de iubite în acest nou film.”