Legends of the Fall (1994) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Legendele toamnei
Regia: Edward Zwick
Actori: Kenneth Welsh, Aidan Quinn, Brad Pitt, Henry Thomas, Anthony Hopkins
Anul: 1994
Gen: Drama, Romantice, Razboi
Durata: 133 minute
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Legends of the Fall

O incursiune pasională în cele mai ascunse secrete ale iubirii, trădării și legăturilor de sânge, imposibil de desfăcut, “Legendele toamnei” spune o poveste plină de forță despre trei frați care fac eforturi să rămână împreună, dar și despre femeia care intervine între ei.

“Trei frați, Alfred cel abil, Tristan aventurierul și Samuel, cel mai vulnerabil, au fost crescuți într-o fermă în Montana, de tatăl lor și o familie de indieni. Sosește Susanah, logodnica lui Samuel, care va fi ucis în curând pe front. Susanah se va căsători în final cu Alfred, care face o carieră politică reușită, însă cel pe care ea îl iubește în secret este Tristan, plecat la celălalt capăt al lumii…”


Trailer Legends of the Fall


Parere film Legends of the Fall

Personal, mi se pare unul dintre cele mai bune filme. Brad Pitt este enervenat de frumos, in postura sa de macho slabatic calare pe cal (visul a milioane de femei), Anthony Hopkins joaca rolul carierei sale, demonstrandu-ne, inca o data, ca poate trece de la comic la tragic intr-o secunda, peisajele sunt mirobolante, Julia Ormond plesneste de sexualitate (probabil de aceea regizorul a ales sa o “cupleze” cu toti cei trei frati).

Dar, mai presus de toate, ideea de libertate impusa de plecarea intempestiva a lui Tristan, si chinul indurat doar pentru sustinerea acestei idei (sacrificiul dragostei in detrimentul descoperirii eului) este cea care urca filmul la cote supreme.

M-a impresionat f mult, mi-a intrecut orice asteptare nu ma gandeam sa fie atat de extraordinar un film care l-am vazut de 4 ori si nu prea ma satur de el. Obligatoriu de vazut si de revazut!