Legendele din Oz Întoarcerea lui Dorothy – Legends of Oz Dorothy’s Return (2013) DUBLAT Online

Gen: Animatie, Muzical, Familie, Dublate
Producator(i): Adam Balsam, Randi Barnes
IMDB: 5.7
Regia: Will Finn, Dan St. Pierre
Actori: Dan Aykroyd, James Belushi, Lea Michele, Kelsey Grammer

loading...

Darn dreapta, am vrut să țipe la pigtailed animat 3-D personajul care încearcă să se treacă ca duios fata Midwest agricole știm și dragoste în “Legends of Oz: Întoarcere lui Dorothy,” o parodie charmless și mirthless de o continuare a 1939 clasic “Vrăjitorul din Oz”.

Pentru a fi sincer, nu am citit cartea- “Legendele din Oz”, scrisă de stră-nepotul originale Oz autor Frank L. Baum lui, Roger Stanton Baum, care acest film de astăzi se bazează pe. Dar judecând după rezumatele on-line, eu sunt destul de sigur că a fost cineastii care au decis că Dorothy (supraîncărcat cu Young-Adult eroina literar curaj de Lea Michele a TV “Glee”) ar trebui să poarte la întâmplare cizme de cowboy, Glinda Good Witch (un prost folosit Bernadette Peters) ar trebui sa sune si arata ca o papusa Barbie anesteziat și Monkeys aripi trebuie sport distrage-neon hued coafuri Mohawk. În loc de a fi esența acestei înfiorător-a rundă merge, aceste simieni Hench sunt puțin mai mult decât țînțari păros doar cer să fie swatted departe.

Nici unul dintre aceste adăugiri compensa narativ destul de rost, off-punerea de caractere, glume îngrozitoare (avem într-adevăr nevoie pentru a vedea Toto ochi un hidrant cu intenție olita-time?) Și un mijlociu mish-mash de stiluri cântec care include rock, in Legendele din Oz, iubesc balade și arată de asteptare. Calitatea de animație este acceptabil, cu o singură utilizare de neuitat din 3-D, dar care acționează vocal simte a fi puternic sub influența mai tare este-mai amuzant școlii de desene animate inferioare sâmbătă dimineața. Având în vedere că directorii Will Finn și Dan St. Pierre sunt ambele veterani Disney, ei ar trebui să știe mai bine.