Legenda vie – I Am Legend (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Francis Lawrence
Actori: Will Smith, Alice Braga, Charlie Tahan
Anul: 2007
Gen: Drama, Groaza, SF
Durata: 101 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

loading...

Sinopsis Legenda vie – I Am Legend

Scenele de deschidere a “Legenda vie” au efecte speciale, astfel încât acestea doar bune despre compensa unele efecte speciale ulterioare, care sunt riscantă. Vedem Manhattan trei ani de la un virus mortal a ucis fiecare om sănătos pe insula. Cu o singură excepție. Străzile sunt cu buruieni, mașini sunt abandonate. Infrastructura începe să se prăbușească. Jos o stradă, o curse de masini sport, condus de Robert Neville (Will Smith). Care este încercarea de a obține o lovitură bună la unul din cerb roaming oraș. El are noroc mai rău decât o leoaică care concurează cu el.

Neville are doar câinele să-l țină companie. El trăiește baricadat intr-o casa in Greenwich Village, in Legenda vie, uși și ferestre sigilate în fiecare noapte de obloane de oțel grele. Asta pentru că, după întuneric străzile sunt conduse de benzi de zombi ruinare – creaturi fără păr care au fost odata uman, dar s-au schimbat în ucigași sălbatice, fără grai cu colți de dinți. În subsol său, Neville are un laborator unde se cauta cu disperare un vaccin împotriva virusului, care mutant de la un remediu pentru cancer.

Povestea este adaptat de la un 1954 sci-fi roman de Richard Matheson, care a fost filmat de două ori înainte, ca “Legenda vie” (1964) încearcă Vincent Price, și “The Omega Man” (1971) încearcă Charlton Heston. În romanul original, care spune Stephen King la influențat mai mult decât oricare alta, Neville cultivat usturoi si folosite oglinzi, cruci și mize ascuțite împotriva dușmanilor săi, care erau ca vampirii tradiționale, zombie nu super-puternice.


Trailer Legenda vie – I Am Legend