Legea străzii – Redemption (2013) Film Online Subtitrat

Titlu original: Hummingbird
Regia: Steven Knight
Actori: Christian Brassington, Siobhan Hewlett, Agata Buzek, Jason Statham, Benedict Wong, Ger Ryan
Anul: 2013
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 100 minute
IMDB: 6.2/10 din 30882 voturi

loading...

Stele răscumpărare Jason Statham, ca un om luptă propriile tendințe violente, un conflict care se reflectă de propria natură schizofrenic filmului Legea străzii. Partea studiu de personaj sumbru și parte răzbunare thriller, debutul Steven Knight nu are adâncimea tematice necesare pentru a se lua în serios în timp ce nu dispune de suficient acțiunii cu cifră octanică ridicată, care fanii stelei sale au ajuns să se aștepte in Legea străzii – Redemption.

Carismatic actor joacă Joey, un ex-Special Forces soldat care se întoarce la Londra, după un incident fatal în Afganistan, care a lăsat în mod clar care suferă de tulburare de stres post-traumatic. Băut foarte mult in Legea străzii – Redemption, el suferă de halucinații care implică colibri care se comportă ca drone mici.

Condiții de viață de pe produse alimentare furnizate de o cantină condus de sora Cristina (Agata Buzek), Joey găsește scurt consolare în compania Isabel (Victoria Bewick), un adolescent fără adăpost. Dar care se termina repede, atunci când ea este răpită de huligani și forțat într-o viață de prostituție. Averi sale ia un viraj brusc, când a sparge într-un apartament Posh și își asumă identitatea proprietarului său, ras de pe părul straggly și îmbrăcarea hainelor extravagante el găsește acolo. El ia o slujbă ca mașina de spălat vase la un restaurant Chinatown, unde felul lui puternic de-a face cu unii clienti beți, beligerante îl aduce în atenția proprietarului gangster (Benedict Wong), care-l face noua sa Enforcer prompt in filmul Legea străzii – Redemption.

Joseph Smith (Jason Statham) este un ex-Special Forces veteran care a plecat de la AWOL unitatea sa în Afganistan, iar acum trăiește ca un beat fără adăpost din Londra. Într-o noapte în timp ce fug de huligani care tremurau pe cei fără adăpost, el sparge într-un apartament și descoperă proprietarul, un fotograf pe nume Damon, va fi în New York timp de mai multe luni, până la prima din luna octombrie. El începe să-și asume viața proprietarului, de conducere mașina lui și de viață în apartament, de asteptare el însuși Joey Jones, și își petrece timpul în căutarea pentru prietenul său fără adăpost Isabel (Victoria Bewick), de la care a fost separat pe străzi. El găsește nou card de debit Damon în mail Apartament, și începe un regim de auto-îmbunătățire. Între timp, Isabel a fost forțat pentru a deveni o prostituată de același asasin care ea și Joey hărțuit in filmul Legea străzii – Redemption.

Joey este prieteni cu sora Cristina (Agata Buzek), o călugăriță poloneză care conduce bucatarie supa locale, iar ea îl ajută cu antibiotice pentru rănile le-a primit în lupta cu huligani și informații privind locul Isabel lui din Legea străzii – Redemption. Pentru a devia suspiciune de vecinii Damon, el le spune că el este prietenul lui Damon. Pentru a evita folosirea mai de bani Damon de la cardul de debit Joey devine un loc de muncă într-un restaurant chinezesc bucătărie. Într-o noapte la locul de muncă apel de management pe el pentru a ajuta la a face cu unele meseni gălăgioși, abilitățile sale de luptă-l aducă în atenția domnului Choy (Benedict Wong), un senior manager într-o sindicat al crimei organizate din China de la Londra, care-l angajeze ca un șofer și aplicator, colectarea plăților și extorcare de fonduri furnizarea de droguri. El salvează o parte din banii pe care îi primește și începe a face munca de caritate, prin care se dispune pizza pentru persoanele fără adăpost în bucătăria supa si cumpararea de cadouri pentru Cristina. Persoanele fără adăpost începe numindu-l “Crazy Joe” in filmul online Legea străzii – Redemption. El găsește Zori (Vicky McClure), EX și mama fiica sa, și începe oferindu-i bani.

Joey invită Cristina la cină la un grătar în stradă din spatele restaurantului chinezesc din Legea străzii – Redemption. Cristina participă, ci doar să-i arate o fotografie de poliție de Isabel, care a fost bătut până la moarte și aruncat în râu. Joey este înfuriat, dar Cristina este capabil să-l calmeze, și îl încurajează să înceapă o viață cinstită. El găsește huligani stradă care la urmărit de la Isabel și vicios le bate, interogarea le despre uciderea lui Isabel, achiziționarea o descriere aproximativă a ucigaș. Joey întâlnește Cristina la o galerie de artă care prezintă la muncă lui Damon, să-i dea această informație pentru a trece cu privire la poliție. Ea devine un pic beat, se deschide la Joey, și se sărută. Ea îi spune despre un bilet de balet ea are pentru aceeași dată ca și atunci când Damon se datorează pentru a reveni – 1 octombrie in filmul Legea străzii – Redemption.

Poliția în cele din urmă afla a activităților Joey lui, și pentru a începe chestionarea Cristina. Joey o găsește mai târziu, și ele au povești de viață. Ca un copil, ea a fost abuzată sexual de ea instructor gimnastica de la Varșovia, în cele din urmă l-au ucis. Fiind prea tineri pentru închisoare, ea a fost în schimb trimisă la o mănăstire. Cristina este rușine de relația ei cu Joey, și solicită mama ei superioară (Ger Ryan) pentru a fi transferat la o altă misiune în Sierra Leone. Joey continuă căutarea lui pentru ucigașul lui Isabel, serviciile comerciale cu seful d-lui Choy. El este dat cheile de la un camion cu cutii conținând victimele chineze ale traficului de persoane care urmează să fie livrate in thriller-ul Legea străzii – Redemption.